Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nepotul lui Churchill, exclus din Partidul Conservator dupa ce a votat impotriva Brexit

Antena3 Antena3,
 Nepotul lui Churchill, exclus din Partidul Conservator dupa ce a votat impotriva Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat marti seara ca va depune o motiune in parlament pentru a convoca alegeri anticipate, la scurt timp dupa ce o alianta transpartinica a deputatilor a adoptat o motiune. continuă pe Antena3

Prima victima de marca a lui Boris Johnson, dupa infrangerea de marti: Nepotul lui Winston Churchill, premier britanic in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, va fi exclus din Partidul Conservator, dupa 37 de ani in Parlament

Nicholas Soames, nepotul lui Winston Churchill, premierul Regatului Unit in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, va fi exclus din Partidul Conservator dupa ce a votat, marti, impotriva actualului.

Un nepot al lui Winston Churchill va fi exclus din Partidul Conservator britanic, alaturi de alti 20 de parlamentari, dupa ce toti l-au sfidat pe Boris Johnson

Nicholas Soames, nepotul liderului britanic din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial Winston Churchill, va fi exclus din Partidul Conservator, alaturi de alti 20 de parlamentari, dupa ce au votat impotriva planurilor pentru Brexit ale premierului Boris Johnson, transmite Reuters.

Brexit Nepotul lui Winston Churchill, dat afara din Partidul Conservator pentru ca a votat impotriva premierului

Nepotul lui Winston Churchill, liderul britanic care a condus Marea Britanie in victoria din al Doilea Razboi Mondial, este dat afara din Partidul Conservator pentru ca a votat, alaturi de opozitie, impotriva premierului Boris Johnson, in plina criza Brexit.

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza news. ro.

MAREA BRITANIE: Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator. Posibile alegeri generale inainte de Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

El este sosia lui Celentano din Las Fierbinti. Dupa trei beri, e mai ceva ca personajul de la PRO TV

Cum orice nas isi are nasul, pana si Celentano are concurenta acerbala numerele de pahare. Sosia personajului pe care Adrian Vancica il interpreteaza in Las Fierbinti a fost gasita! Cum arata, cine este si cat de tare se aseamana cu personajul, la doar trei beri distanta! Mitica, la trei beri distanta de rolul veritabil din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )