Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este Stephen Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? Cine este personajul care l-a facut pe Trump presedinte si care vrea sa distruga ordinea existenta

B1 B1,
Este Stephen Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? Cine este personajul care l-a facut pe Trump presedinte si care vrea sa distruga ordinea existenta

Este Stephen K. Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? - aceasta este intrebarea la care incearca sa raspunda jurnalistii de la Time, intr-un nou articol dedicat principalului strateg al. continuă pe B1

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

Internetul are o noua vedeta! Cainele chiar este cel mai bun prieten al omului, o demonstreaza si Charlie Brown (VIDEO)

Internetul are o noua vedeta! Este vorba despre Charlie Brown, un patruped care demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca prietenul cel mai bun al omului este cainele. Fie ca.

China, cel mai mare partener comercial al Germaniei. Cele doua tari au facut schimburi de 170 de miliarde de euro

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, intrecand Statele Unite, care se afla pe locul trei, dupa Franta .

China devanseaza SUA si Franta, devenind cel mai important partener comercial al Germaniei

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, depasind Statele Unite, care au ajuns pe locul trei, in urma Frantei, arata datele publicate ieri de Oficiul Federal de Statistica Destatis), transmite Reuters.

ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

Venezuela va protesta cu vehementa la nivel diplomatic la adresa Frantei dupa ce a expulzat un concurent la schi fond, poreclit de comunitatea sportiva drept cel mai prost schior din.

Oscar 2017. Cine sunt favoritii in cursa pentru Cel mai bun actor in rolul principal. Preferintele publicului sunt surprinzatoare

Cea mai importanta gala pentru industria filmului, aflata la cea de-a 89-a editie, isi va desemna, pe 26 februarie, castigatorii la categoria Cel mai bun actor in rolul principal.

Porsche lanseaza cel mai puternic Panamera, Turbo S E-Hybrid

Porsche lanseaza cel mai puternic Panamera, Turbo S E-Hybrid, cu un motor V8 de 4 litri combinat cu un motor electric si o putere totala de 680 CP.

Utile:Care este cel mai sanatos si hranitor tip de lapte;De ce apare celulita. Cauze si tratamente;Cata apa trebuie sa bem, pentru a fi sanatosi? Vezi daca mitul celor doi litri rezista

5 motive pentru care ar trebui sa mancam cat mai multa ceapa. Ceapa este o leguma pe care o folosim foarte des ca ingredient al mancarurilor gatite precum. Cum iti dai seama ca ai ficatul bolnav. Cinci semne de alarma. Chiar daca nu da simptome clare care sa ne trimita la medic, ficatul bolnav ne transmite totusi.

Cel mai bun preparat de post: tocanita de varza cu cartofi. De ce tin taranii varza dulce in paie

Tocanita de varza cu cartofi este o mancare la indemana oricui, prin prisma faptului ca ingredientele sunt ieftine si se pot cumpara rapid din piata, daca nu se gasesc deja in gospodarie, dar si prin timpul scurt de preparare 30 de minute).

Batman v. Superman a castigat Zmeura de Aur pentru cel mai prost film

Blockbuster-ul Batman v Superman: Dawn of Justice a dominat, sambata, asa cum se preconizase, cea de-a 37-a editie a premiilor Zmeura de Aur, parodie a Oscarurilor care recompenseaza cele mai slabe realizari ale cinematografiei americane, relateaza duminica AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )