Libnet.ro
UNICEF

18:45

Este una dintre cele mai importante descoperiri din domeniul astrofizicii

Antena3 Antena3,
Este una dintre cele mai importante descoperiri din domeniul astrofizicii

Astronomii au reusit sa obtina, pentru prima data, imagini din centrul unei stele. Imaginile au fost realizate cu doar cateva minute inainte de explozia acesteia, informeaza AFP. Imaginile au dezvaluit modul. continuă pe Antena3

Orfana care a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume

S-a nascut intr-o familie extrem de modesta din Rusia si si-a pierdut ambii parinti la varsta de 7 ani. in ciuda dificultatilor din copilarie, Margarita Bogdanova a devenit una dintre cele mai bogate femei.

Merele contin cele mai importante beneficii in coaja

Una dintre cele mai importante trasaturi ale marului este coaja. Este foarte important sa renunti la obiceiul de a decoji marul inainte de a-l manca.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

Ole Einar Bjoerndalen, sportivul cele mai multe medalii din istoria JO de iarna.

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13 trofee, informeaza Mediafax. Bjoerndalen l-a depasit astfel pe compatriotul sau, fondistul Bjoern Daehlie in fruntea clasamentului, cei doi avand cate 12 medalii castigate la Jocurile Olimpice. Ole Einar Bjoerndalen a obtinut in cursa de miercuri cea de-a opta medalie de aur, care li se .

Cele mai frumoase insule din lume si din Europa

Ambergris Caye,in Marea Caraibelor, si Lewis si Harris, din Scotia, sunt cele mai frumoase insule din lume, respectiv din Europa, conform unui site international de turism.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Elena Gheorghe si Cornel se muta la casa noua! Si-au luat un duplex de 300.000 de euro!

Este una dintre cele mai populare artiste din Romania si castiga, in medie, 2000 de euro pe un concert. Dupa ce a strans bani ani de zile, Elena Gheorghe a facut o investitie uriasa la inceputul lui 2014. Artista si-a achizitionat un duplex intr-un ansamblu rezidential din Capitala, pentru suma de 300. 000 de euro.

Cele mai socante scandaluri din lumea celebritatilor

Nici persoanele din lumea mondena nu au avut o viata usoara. Multe dintre ele au suferit traume si au trecut prin greutati devastatoare care le-au marcat trecutul si prezentul. Iata o parte dintre starurile de-altadata, dar si ale vremii, care au fost titluri de ziar pentru cele mai urate motive posibile.

Top 5 cele mai celebre arme din Primul Razboi Mondial

Primul Razboi Mondial inceput in anul 1914 a produs modificari atat in perceptia oamenilor despre razboaie dar si in anumite domenii,cum ar fi cel militar. Tarile participante au avut nevoie de strategii si.

Cercetatorii britanici: Omul vitruvian este imperfect.

Un studiu al cercetatorilor britanici a relevat ca Omul vitruvian, celebrul desen realizat de Leonardo da Vinci, nu este un etalon de perfectiune pentru proportiile trupului uman, informeaza Mediafax. Desenul este considerat in zilele noastre drept una dintre cele mai bune exemplificari ale omului perfect si reprezinta, totodata, una dintre cel mai usor de recunoscut schite din lume. Potrivit unui studiu recent, Omul vitruvian, desenat de Leonardo da Vinci in 1490, este totusi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )