Libnet.ro
UNICEF

06:00

Este una dintre cele mai serioase vedete autohtone, dar a aparut cu vedere la posterior la un eveniment monden!

ADPM ADPM,
Este una dintre cele mai serioase vedete autohtone, dar a aparut cu vedere la posterior la un eveniment monden!

Este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton si puncteaza intotdeauna aparitii impecabile, mizand mai degraba pe eleganta si un stil clasic. Iata insa ca, de aceasta data, a optat pentru o rochie indrazneata cu vedere la posterior! Afla despre ce vedeta este vorba!. continuă pe ADPM

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Intr-un interviu acordat publicatiei online larevista. ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in premiera, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a.

O fotografie care surprinde translatarea unui bloc din Alba Iulia in 1987, una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie

O fotografie veche de 27 de ani, care surprinde mutarea prin translatare a blocului A2 din Alba Iulia este considerata de una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie, dintre cele care nu au mai fost vazute pana acum.

O fotografie care surprinde translatia unui bloc din Alba Iulia in 1987, una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie

O fotografie veche de 27 de ani, care surprinde mutarea prin translatare a blocului A2 din Alba Iulia este considerata de una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie, dintre cele care nu au mai fost vazute pana acum.

FOTO Familia Ilie, una dintre cele mai traditionale din tara

Familia Ilie din Dambovita poate fi considerata, pe bune dreptate, una dintre cele mai traditionale din tara. Cu peste 150 de costume populare pe care le pastreaza in podul casei, Cristina, alaturi de mama sa au lansat o provocare pentru toti romanii: iubiti-va tara.

Violonista Ioana Cristina Goicea: A fost o bucurie sa cant alaturi de Filarmonica din Oradea, una dintre cele mai bune orchestre din Romania

Filarmonica de Stat din Oradea a oferit melomanilor joi, 27 octombrie, un concert de exceptie, avandu-i invitati pe violonista Ioana Cristina Goicea si pe dirijorul elvetian Urs Schneider. in program au fost uvertura Fidelio de Beethoven, Concertul pentru si orchestra in re minor de Sibelius si Simfonia nr. 7 de Schubert. Urmatorul concert sustinut de dirijorul Urs Schneider, care se afla in turneu in Romania, va avea loc vineri, la Iasi.

Cele mai inspirate cadouri de Mos Nicolae!

Fiindca weekend-ul acesta toata lumea, de la cei mai mici pana la cei mari, asteapta venirea lui Mos Nicolae, iata cateva dintre cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi!.

VIDEO Mariah Carey, cea mai proasta interpretare a piesei All I Want for Christmas Is You: Vocea ei stie ca a venit Craciunul?

Cantareata americana Mariah Carey 44 de ani), considerata una dintre cele mai bune artiste din istorie, a avut mari probleme in a interpreta All I Want for Christmas Is You, una dintre cele mai indragite piese de Craciun, scrie Huffington Post.

Aici simti ca iesi din timp: expeditie in tara de gheata in care se ridica 100 de conuri vulcanice

Este una dintre cele mai mici tari din lume, dar fierbe la propriu in 100 de locuri. Asa este Islanda, tara in care focul intalneste gheata si in care simti ca poti prinde energia cu mana.

Instalatia wireless care va face impodobirea bradului de Craciun mai placuta

Una dintre cele mai importante traditii de Craciun, impodobirea bradului, tocmai a devenit mult mai usoara gratie instalatiei fara fir. Toti cei care au impodobit vreodata bradul de Craciun stiu ca montarea instalatiei este probabil cea mai dificila parte. O campanie de Kickstarter, insa, vrea sa elimine acest inconvenient si promoveaza luminile de brad wireless. Nu va mai trebui sa vacomplicati cu fire si cu alte lucruri deoarece fiecare lumina de Craciun va fi atarnata de o ramura a bradului [].

UNATC a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate, cu 3 milioane euro, prin finantare din fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste 3 milioane de euro, fonduri europene, anunta compania Esop Consulting, citata de Mediafax. Imobilul va fi sediul unui proiect de cercetare in domeniul artelor si cinematografiei. Reprezentantii companiei de consultanta sustin ca tranzactia este una dintre cele mai mari, pana acum.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )