Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Mariah Carey, cea mai proasta interpretare a piesei All I Want for Christmas Is You: Vocea ei stie ca a venit Craciunul?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mariah Carey, cea mai proasta interpretare a piesei All I Want for Christmas Is You: Vocea ei stie ca a venit Craciunul?

Cantareata americana Mariah Carey 44 de ani), considerata una dintre cele mai bune artiste din istorie, a avut mari probleme in a interpreta All I Want for Christmas Is You, una dintre cele mai indragite piese de Craciun, scrie Huffington Post. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai impresionanta parada, organizata in Buzau, cu transportoare blindate si militari in camulflaj

Cea mai noua tehnica militara, muzica populara si mii de portii de fasole, asa au sarbatorit buzoieniI Ziua Nationala. Chiar si fara elicoptere care sa survoleze cerul, festivitatile organizate in acest an au fost cele mai impresionante din ultimul sfert de secol.

FOTO VIDEO Cum arata cea mai plina de microbi atractie turistica din lume

Opera de arta in viziunea unora, un monument al nesimtirii din punctul altora de vedere, un zid din Seattle, SUA, atrage turisti din intreaga lume de aproape 20 de ani.

Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Remunerarea salariatilor are o pondere de numai 37,1% din valoarea adaugata bruta de la nivel national, cea mai scazuta din Uniunea Europeana UE), unde media se plaseaza la 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008, scrie Mediafax.

Salariile din Romania inghit cea mai mica pondere din PIB din tarile UE

Remunerarea salariatilor din Romania are o pondere de numai 37,1% din PIB la nivel national, cea mai scazuta din UE, unde media este de 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008.

STUDIU: Romanii considera mancarea gatita drept cea mai sanatoasa

Romanii considera mancarea gatita in casa ca fiind mai sanatoasa, mai sigura decat alte preparate, deoarece ingredientele sunt usor de controlat. in plus, mancarea gatita reprezinta cea mai buna alegere deoarece gustul primeaza, preferinta pentru mancarea gatita fiind vazuta de asemenea ca o mostenire din familie, ca un obicei pe care romanii il urmeaza pentru ca asa au fost obisnuiti inca din copilarie.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri pentru a unsprezecea luna consecutiv

In luna cu cele mai importante evenimente politice ale anului, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, peste 3 milioane de.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru.

Cum sa prepari cea mai buna crema de zahar ars

S-ar putea spune ca este un desert foarte des intalnit in bucatariile romanesti. Pentru ca este gustos si usor de preparat, aceste desert poate fi gatit de tine chiar azi. Urmeaza pasii recomandati de noi si vei obtine cea mai buna crema de zahar ars.

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )