Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vedeta din Romania care a renuntat la un singur aliment si a slabit in timp record: Da, e vorba despre... (FOTO)

B1 B1,
Vedeta din Romania care a renuntat la un singur aliment si a slabit in timp record: Da, e vorba despre... (FOTO)

Diana Munteanu este intr-o forma extraordinara si a ajuns asa datorita unui stil de viata foarte sanatos. Vedeta face sport, merge la tratamente si este foarte atenta la ce mananca. Mai mult, aceasta a. continuă pe B1

Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

Un judecator cu peste 20 de ani vechime care activeaza la inalta Curte de Casatie si Justitie au venit minim de 19. 741 de lei net pe luna in 2018, conform unei liste cu salarii publicate de.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Dieta de vedeta! Diana Munteanu a dezvaluit secretul siluetei sale: A renuntat la un singur aliment

Dieta de vedeta. Este intr-o forma de zile mari, dar Diana Munteanu recunoaste ca pentru asta a renuntat total la un aliment. Dieta de vedeta. in plus, prezentatoarea TV face sport, merge la tratamente.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Restrictioneaza importurile de carne de porc din Romania

Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a anuntat, ieri, ca a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Agerpres.

SOC in Televiziune! CABRAL a FUGIT din Romania? MESAJ cutremurator postat de VEDETA PRO

Celebrul moderator de televiziune Cabral a prezentat pe blogul personal o recomandare privind locul ideal pentru a petrece timpul liber si pentru a fugi de aglomeratia din marile orase ale Romaniei. Este vorba des.

Singurul elev din Romania care a luat 10 pe linie la Bacul olimpicilor, admis deja la Cambridge. M-as intoarce in Romania, dar as vrea sa vad oportunitatile

Un elev botosanean este singurul din tara cu media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Se numeste Stefan Balauca, a fost deja admis la Trinity College din Cambridge si este multiplu olimpic international.

Singurul elev din Romania care a luat 10 pe linie la Bacul olimpicilor, admis la Cambridge. M-as intoarce in Romania, dar as vrea sa vad oportunitatile

Un elev botosanean este singurul din tara cu media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Se numeste Stefan Balauca, a fost deja admis la Trinity College din Cambridge si este multiplu olimpic international.

Cea mai tanara bunica DIN LUME este din Romania. Ce varsta are femeia...

Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei, sustin specialistii. Suntem pe primul loc avand cea mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )