Libnet.ro
UNICEF

19:00

De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane

Playtech Playtech,
De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane

Sansele ca tu sa citesti acest articol de pe telefonul mobil sunt foarte mari. Folosind smartphone-urile aproape la fiecare ora din zi, iar pe langa faptul ca facem apeluri sau trimitem SMS-uri, instalam aplicatii, navigam pe Internet si citim mailuri. Avand in vedere ca facem, practic, aproape toate lucrurile pe care le facem pe un PC, [] De ce este Windows Phone probabil cel mai sigur sistem de operare pentru telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

Sergiu Oprescu - cel mai vehiculat nume pentru sefia ARB

Sergiu Oprescu, presedintele Alpha Bank, este cel mai vehiculat nume, in piata bancara, pentru sefia Asociatiei Romane a Bancilor ARB), in contextul in care Radu Gratian Ghetea incheie cel de-al doilea mandat consecutiv in fruntea Asociatiei.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate

Am analizat pentru voi care este cel mai bun telefon fara touchscreen de pe piata si am strans mai multe modelede telefoane clasicecare sunt accesibile ca pret si rezistente. Cu toate ca telefoanele de tip smartphone au devenit din ce in ce mai pupulare, exista si persoane inca interesate de modelele clasice de telefoane mobile [] Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat.

Economia Germaniei a incetinit peste asteptari, iar cea a Frantei a avansat cel mai mult in doi ani

Economia Germaniei a incetinit peste asteptari in primul trimestru, la o crestere de 0,3%, in timp ce PIB-ul Frantei a inregistrat un avans de 0,6%, cel mai rapid din ultimii doi ani, potrivit datelor publicate miercuri de institutele de statistica din.

Eden Hazard, cel mai bun jucator din Premier League si dupa Asociatia jurnalistilor sportivi

Belgianul Eden Hazard a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League in acest sezon de catre Asociatia jurnalistilor sportivi din Anglia, al doilea premiu ce va intra in posesia mijlocasului echipei.

Cel mai nou episod Game of Thrones stabileste un nou record de piraterie

Daca ati descarcat ultimul episod din Game of Thrones de pe internet intr-un mod ilegal, v-ati alaturat unui grup format din 2,2 milioane de persoane. inainte cu cateva ore de lansarea primului episod din noul sezon din Game of Thrones, au ajuns online, la o calitate destul de buna, primele patru episoade din acest sezon. [] Cel mai nou episod Game of Thrones stabileste un nou record de piraterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou episod Game of Thrones revine in forta cu un nou record de piraterie

Daca ati descarcat ultimul episod din Game of Thrones de pe internet intr-un mod ilegal, v-ati alaturat unui grup format din 2,2 milioane de persoane. inainte cu cateva ore de lansarea primului episod din noul sezon din Game of Thrones, au ajuns online, la o calitate destul de buna, primele patru episoade din acest sezon. [] Cel mai nou episod Game of Thrones revine in forta cu un nou record de piraterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China a devenit cel mai mare importator mondial de petrol

China a devenit, in aprilie, cel mai mare importator mondial de petrol, devansand pentru prima oara Statele Unite, iar achizitiile de profil se vor mentine la un nivel ridicat in pofida incetinirii cresterii economiei tarii asiatice, scrie Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )