Libnet.ro
UNICEF

00:07

Esti o rusine! Ilie Nastase, desfiintat de cel mai mare jucator din toate timpurile. Distrugi imaginea tenisului!

Antena3 Antena3,
Esti o rusine! Ilie Nastase, desfiintat de cel mai mare jucator din toate timpurile. Distrugi imaginea tenisului!

Ilie Nastase a redevenit recent Nasty pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga, cu iesirile sale in decor de la meciul de Fed Cup Romania-Marea Britanie si cu remarcile cu tenta. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, desfiintat de cel mai mare jucator din toate timpurile: Esti o rusine! Distrugi imaginea tenisului!

Ilie Nastase a redevenit recent Nasty pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga, cu iesirile sale in decor de la meciul de Fed Cup Romania-Marea Britanie si cu remarcile cu tenta.

Cel Mai Mare Show de pe Pamant a tras cortina dupa 146 de ani de existenta. Circul Barnum a fost rapus de activisti si de jocurile de pe telefon

Circul Ringling Brothers and Barnum Bailey, cel mai cunoscut circ din Statele Unite, infiintat in urma cu 146 de ani si promovat drept Cel Mai Mare Show de pe Pamant Greatest Show on Earth), a sustinut ultimul spectacol al sau, duminica, la New York, relataza presa americana.

Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

Romania va face parte dintre cele trei state aliate care vor gazdui cel mai mare exercitiu multinational al NATO din acest an. Exercitiul va fi foarte complex, 4. 000 de militari romani si din tari.

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

Booksfest 2017: Cel mai mare salon de carte din Romania aduce peste un milion de volume, 200 de edituri, lansari noi si reduceri de pana la 90%

Cea de-a XII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest are loc in perioada 24-28 mai, la Romexpo si aduce peste un milion de titluri, 200 de edituri, mii de noutati editoriale, concursuri si nu in ultimul rand, reduceri de pana la 90% pentru.

Banat Business Park, cel mai mare parc industrial din vestul tarii,si-a deschis, joi, oficial portile

Cel mai mare parc industrial din vestul Romaniei si-a deschis portile pentru companiile interesate sa isi dezvolte activitatea de productie sau administrativa in Europa de Est, odata cu lansarea oficiala care a avut loc joi, 18 mai.

VIDEO Istoria Air Show Timisoara 2000, cel mai mare miting aviatic din vestul Romaniei

Cel mai mare miting aviatic de la Timisoara a avut loc in anul 2000, pe aeroportul international. S-au aniversat 90 de ani de la primul zbor care s-a efectuat in Romania, de catre Aurel Vlaicu.

Cel mai mare angajator din Transilvania, acuzat ca si-ar fi fortat zeci de angajati sa demisioneze dupa ce au pus pe Facebook poze de la grevele spontane

Zeci de persoane ar fi ramas fara locul de munca de la producatorul neamt de cablaje Leoni, dupa ce conducerea le-ar fi constrans sa demisioneze. Persoanele in cauza si-ar fi pierdut slujba dupa ce ar fi postat pe Facebook imagini de la grevele spontane care au avut loc la mijlocul lunii.

Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul sexului. Preot: Ar trebui sa fie inchise

Un preot de renume din SUA, John Hagee, sustine ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. El spune ca este o blasfemie. Nu exista un.

RECORD! 110,5 mil. dolari pentru o pictura de Basquiat: Cel mai mare pret obtinut vreodata pentru un artist american (FOTO, VIDEO)

Un tablou din seria 'Untitled' al lui Jean-Michel Basquiat a fost vandut joi cu 110,5 milioane de dolari, un record pentru pictorul newyorkez, la licitatia organizata de Sotheby's la New York,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )