Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

B1 B1,
Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

Romania va face parte dintre cele trei state aliate care vor gazdui cel mai mare exercitiu multinational al NATO din acest an. Exercitiul va fi foarte complex, 4. 000 de militari romani si din tari. continuă pe B1

Banat Business Park, cel mai mare parc industrial din vestul tarii,si-a deschis, joi, oficial portile

Cel mai mare parc industrial din vestul Romaniei si-a deschis portile pentru companiile interesate sa isi dezvolte activitatea de productie sau administrativa in Europa de Est, odata cu lansarea oficiala care a avut loc joi, 18 mai.

Un descencent al familiei de Habsburg a deschis, langa Timisoara, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei

Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sanandrei la 10 kilometri de Timisoara), Banat Business Park, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

VIDEO Istoria Air Show Timisoara 2000, cel mai mare miting aviatic din vestul Romaniei

Cel mai mare miting aviatic de la Timisoara a avut loc in anul 2000, pe aeroportul international. S-au aniversat 90 de ani de la primul zbor care s-a efectuat in Romania, de catre Aurel Vlaicu.

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

Ana Birchall, in vizita oficiala la Chisinau: Romania ramane cel mai puternic partener al Republicii Moldova in procesul de integrare europeana

Republica Moldova trebuie sa continue ferm reformele in sectoarele cheie, precum consolidarea statului de drept, justitie, sectorul financiar-bancar, lupta anticoruptie/integritate, a declarat vineri, la Chisinau, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall. in acest context, ea a dat asigurari ca Romania ramane cel mai puternic partener al vecinilor de peste Prut, in procesul de integrare europeana.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

Care este cel mai bun exercitiu pentru creierul tau, potrivit oamenilor de stiinta

Daca vrei o modalitate cat mai naturala de a-ti imbunatati capacitatile cognitive si de a-ti proteja creierul impotriva efectelor imbatranirii, miscarea este cheia acestor rezultate. O multime de studii par sa sugereze faptul ca orice tip de exercitiu care iti creste ritmul cardiac si te pune in miscare pentru o perioada sustinuta de timp precum [].

RECORD! 110,5 mil. dolari pentru o pictura de Basquiat: Cel mai mare pret obtinut vreodata pentru un artist american (FOTO, VIDEO)

Un tablou din seria 'Untitled' al lui Jean-Michel Basquiat a fost vandut joi cu 110,5 milioane de dolari, un record pentru pictorul newyorkez, la licitatia organizata de Sotheby's la New York,.

4000 de militari din Forta de Reactie Rapida a NATO sunt trimisi in Romania. Exercitiul este coordonat de Comandamentul NATO din Bucuresti. Se vor executa trageri de lupta

Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est, cu sediul la Bucuresti, va coordona un exercitiu NATO la care participa 4. 000 de militari din Forta de Reactie Rapida.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )