Libnet.ro
UNICEF

23:00

Booksfest 2017: Cel mai mare salon de carte din Romania aduce peste un milion de volume, 200 de edituri, lansari noi si reduceri de pana la 90%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Booksfest 2017: Cel mai mare salon de carte din Romania aduce peste un milion de volume, 200 de edituri, lansari noi si reduceri de pana la 90%

Cea de-a XII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest are loc in perioada 24-28 mai, la Romexpo si aduce peste un milion de titluri, 200 de edituri, mii de noutati editoriale, concursuri si nu in ultimul rand, reduceri de pana la 90% pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

Romania va face parte dintre cele trei state aliate care vor gazdui cel mai mare exercitiu multinational al NATO din acest an. Exercitiul va fi foarte complex, 4. 000 de militari romani si din tari.

Banat Business Park, cel mai mare parc industrial din vestul tarii,si-a deschis, joi, oficial portile

Cel mai mare parc industrial din vestul Romaniei si-a deschis portile pentru companiile interesate sa isi dezvolte activitatea de productie sau administrativa in Europa de Est, odata cu lansarea oficiala care a avut loc joi, 18 mai.

Un descencent al familiei de Habsburg a deschis, langa Timisoara, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei

Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sanandrei la 10 kilometri de Timisoara), Banat Business Park, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei.

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

VIDEO Istoria Air Show Timisoara 2000, cel mai mare miting aviatic din vestul Romaniei

Cel mai mare miting aviatic de la Timisoara a avut loc in anul 2000, pe aeroportul international. S-au aniversat 90 de ani de la primul zbor care s-a efectuat in Romania, de catre Aurel Vlaicu.

Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul sexului. Preot: Ar trebui sa fie inchise

Un preot de renume din SUA, John Hagee, sustine ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. El spune ca este o blasfemie. Nu exista un.

RECORD! 110,5 mil. dolari pentru o pictura de Basquiat: Cel mai mare pret obtinut vreodata pentru un artist american (FOTO, VIDEO)

Un tablou din seria 'Untitled' al lui Jean-Michel Basquiat a fost vandut joi cu 110,5 milioane de dolari, un record pentru pictorul newyorkez, la licitatia organizata de Sotheby's la New York,.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )