Libnet.ro
UNICEF

10:15

Be Eu: Romanii vor putea avea mai multi bani pentru cercetare

Antena3 Antena3,
Be Eu: Romanii vor putea avea mai multi bani pentru cercetare

Vin vesti bune pentru cercetatorii romani care au acum mai multe sanse sa obtina fonduri europene. Regulile din noul program Horizon Europesunt mult mai accesibile celor din Estul Europei, adica t. continuă pe Antena3

Mai multi bani pentru IMM-urile din domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu a aprobat, ieri, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniul IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii.

ING: De anul viitor, romnii si vor putea deschide full digital un cont la noi. Banca a discutat deschis si despre caderile de sistem care i-au adus amenda ANPC

ING Bank Romania va permite, incepand de anul urmator deschiderea unui cont 100% online pentru romanii care nu sunt clienti ai bancii, cardul aferent contului urmand sa fie livrat acasa, spun oficialii institutiei financiare. Lucram la acest proiect prin care viitorii clienti isi vor putea deschide un cont printr-un proces full digital, a precizat Robert Anghel, Head of mobile Payments la ING Bank. ING e cunoscuta in piata ca fiind printre cele mai inovative banci, dar si prin cei mai vocali clienti. Peste jumatate dintre ei sunt millennials, la fel ca majoritatea angajatilor nostri in Romania. Sigur ca reactioneaza cel mai rapid si cel mai vocal, a spus luni, intr-o intalnire cu presa, Michal Jan Szczurek , care conduce de peste 6 ani operatiunile ING in Romania.

Soferii care incalca regulile cand nu-i vede politia vor putea fi turnati

Politistii ii vor putea amenda pe soferi si pe baza inregistrarilor video primite de la participantii la trafic, potrivit unui proiect de lege depus la sfarsitul saptamanii trecute in Parlament.

IN CAZUL IN CARE PROCURORUL NU ARE MOTIVE SA LIMITEZE ACEST DREPT: Avocatii vor putea utiliza telefoanele in sediile parchetelor

Avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice.

Parchetul General: Avocatii vor putea intra in sedii cu telefoanele mobile in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept

Parchetul General a anuntat regula conform careia avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret.

Parchetul General decide ca avocatii vor putea intra cu telefoanele mobile n sediile parchetelor

Parchetul General a decis ca avocatii vor putea intra in sediile parchetelor cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice laptop, tableta), cu exceptia cazurilor in care procurorii au motive justificate sa limiteze acest drept, scrie Agerpres.

Un roman a fost retinut dupa ce a amenintat mai multi oameni cu cutitul la aeroportul Amsterdam

Politia olandeza a retinut un individ de nationalitate romana care a amenintat cu cutitul mai multi oameni in incinta aeroportului Schiphol din Olanda. Joanna Helmonds, purtatoarea de cuvant a Politiei.

Carmen Dan, detalii despre OUG pe codurile penale: Urmeaza sa se stabileasca, tehnic, daca se va putea merge mai departe cu acest obiectiv

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca decizia privind elaborarea unei ordonante de urgenta pe modificarea Codurilor penale a fost una politica, iar un astfel de demers nu e un lucru rau, ea afirmand ca urmeaza sa se stabileasca, tehnic, daca se va putea merge mai departe cu acest obiectiv.

S-a decis: Doar ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului de Interne, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, de beneficiari urmasi ai angajatilor sau de persoane invalide, sunt mai mari.

Romanii, in febra cumparaturilor. Retailul alimentar romanesc depaseste granita istorica de 100 mld.lei. TOPUL jucatorilor

Romanii aloca cei mai multi bani pentru alimente si bauturi din Uniunea Europeana, iar acest lucru se vede poate cel mai bine in cifrele de afaceri spectaculoase inregistrate de retaileri. Potrivit unei analize KeysFin, afacerile companiilor din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )