Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mai multi bani pentru IMM-urile din domeniul IT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi bani pentru IMM-urile din domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu a aprobat, ieri, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniul IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a impartit cascavalul din vanzarea Oltchim. Cine primeste cei mai multi bani si ce se intampla cu angajatii

Din cele 127 de milioane de euro obtinute din vanzarea combinatului chimic Oltchim, statul se va alege cu numai 56 de milioane de lei, in timp ce restul banilor merg catre banci, Electrica, AAAS fosta AVAS) si salariati. Cea mai mare parte din angajati trec la cumparator, in timp ce circa 450 de persoane vor ramane fara locuri de munca.

VIDEO Mai multi jurnalisti, printre care si Jamal Khashoggi, desemnati personalitatea anului 2018 de revista Time

Mai multi jurnalisti, printre care ziaristul saudit asasinat Jamal Khashoggi si doi corespondenti ai agentiei de presa Reuters aflati in inchisoare in Myanmar, au fost desemnati, marti, personalitatea anului 2018 de editorii revistei americane Time. Anuntul a fost facut de Time intr-un editorial cu titlul Gardienii si razboiul pentru adevar.

Amazon concediaza mai multi angajati care ar fi facut trafic cu date interne despre vnzari

Amazon concediaza mai multi angajati despre care crede ca au comercializat date interne despre vanzarile produselor cu valoare ridicata, noteaza Mediafax. De asemenea, compania investigheaza si presupuse incercari de mituire a personalului.

Topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti. Pe ce loc se afla Bucurestiul

In Europa Centrala si de Est sunt peste 800. 000 de specialisti IT, ceea ce inseamna ca exista mai mult talent in domeniu, in aceasta regiune, decat in tari precum Germania, Marea Britanie sau Franta, arata un raport al CESA. Bucuresti, Varsovia, Budapesta, Viena sunt cele patru capitale din CEE aflate in topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti.

Un roman a fost retinut dupa ce a amenintat mai multi oameni cu cutitul la aeroportul Amsterdam

Politia olandeza a retinut un individ de nationalitate romana care a amenintat cu cutitul mai multi oameni in incinta aeroportului Schiphol din Olanda. Joanna Helmonds, purtatoarea de cuvant a Politiei.

The Ho-Ho-Ho effect: Craciunul are implicatii semnificative pentru jucatorii din piata imobiliara, in special retail si spatii de birouri

In luna decembrie, Romania obtine rezultate foarte bune pentru vanzarile din supermarketuri, hipermarketuri sau discountere, precum si la vanzarile de cadouri, retailerii din centrele comerciale inregistrand incasari generoase. Preferintele.

Cati bani dau angajatorii romani pentru masa de pranz a angajatilor

Angajatorii romani aloca din ce in ce mai multi bani pentru masa de pranz a angajatilor, insa suma nu este suficienta pentru cat cheltuie angajatul.

HOROSCOP 14 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii castiga multi bani. Pestii isi repara toate greselile

Camelia Patrascanu a prezentat vineri dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 14 decembrie.

Pensionarii de lux vor lua de anul viitor si mai multi bani. Pe lista, Tudorel Toader si Valer Dorneanu

Circa 9. 000 de oameni primesc pensii de lux in Romania, iar de anul viitor acestia vor lua si mai multi bani, odata cu intrarea in vigoare a legii pensiilor speciale ale alesilor. Printre ei, parlamentari,.

Atac armat intr-o catedrala din Brazilia, in timpul unei slujbe. Mai multi morti si raniti (FOTO)

Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar altele au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul marti intr-o catedrala din orasul brazilian Campinas, informeaza presa braziliana, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )