Libnet.ro
UNICEF

10:15

Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Dinamo: Nu eram aici daca nu ne doream cupele europene

Hotnews Hotnews,
 Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Dinamo: Nu eram aici daca nu ne doream cupele europene

Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, in locul lui Mircea Rednic, a anuntat directorul general al FC Dinamo Bucuresti, Bogdan Balanescu, prin intermediul site-ului oficial. continuă pe Hotnews

Eugen Neagoe, noul antrenor al lui Dinamo

Oficialii lui Dinamo s-au miscat repede dupa destituirea lui Mircea Rednic.

Abdullah Avci, noul antrenor al echipei Besiktas

Clubul Besiktas a anuntat ca noul antrenor al echipei este Abdullah Avci, care a semnat un contract pe trei ani. Pentru postul de tehnician al echipei din Istanbul a fost vehiculata si varianta Mircea Lucescu.

Eugen Neagoe prima reactie dupa numirea la Dinamo

Dinamo si-a schimbat antrenorul luni, iar noul tehnician Eugen Neagoe a vorbit pentru prima data in calitate de tehnician al cainilor.

Julen Lopetegui este noul antrenor al echipei FC Sevilla

Julen Lopetegui, fost selectioner al Spaniei si antrenor al echipei Real Madrid, a fost numit la conducerea tehnica a echipei FC Sevilla. Spaniolul a semnat un contract pe trei ani cu formatia andaluza, la care il inlocuieste pe Joaquin Caparros, care sufera de leucemie si a fost nevoit sa renunte la functie.

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Finantatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca Bogdan Andone 44 de ani) este noul antrenor al formatiei ros-albastre, dupa ce tehnicianul Edward Iordanescu a refuzat oferta. A picat.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Dinamo Bucuresti

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale dupa cea mai slaba clasare din istoria echipei din Stefan cel Mare, locul 9 in Liga 1 la finalul sezonului competitional 2018-2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )