Libnet.ro
UNICEF

07:31

Julen Lopetegui este noul antrenor al echipei FC Sevilla

Hotnews Hotnews,
 Julen Lopetegui este noul antrenor al echipei FC Sevilla

Julen Lopetegui, fost selectioner al Spaniei si antrenor al echipei Real Madrid, a fost numit la conducerea tehnica a echipei FC Sevilla. Spaniolul a semnat un contract pe trei ani cu formatia andaluza, la care il inlocuieste pe Joaquin Caparros, care sufera de leucemie si a fost nevoit sa renunte la functie. continuă pe Hotnews

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Finantatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca Bogdan Andone 44 de ani) este noul antrenor al formatiei ros-albastre, dupa ce tehnicianul Edward Iordanescu a refuzat oferta. A picat.

Abdullah Avci, noul antrenor al echipei Besiktas

Clubul Besiktas a anuntat ca noul antrenor al echipei este Abdullah Avci, care a semnat un contract pe trei ani. Pentru postul de tehnician al echipei din Istanbul a fost vehiculata si varianta Mircea Lucescu.

Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Dinamo: Nu eram aici daca nu ne doream cupele europene

Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, in locul lui Mircea Rednic, a anuntat directorul general al FC Dinamo Bucuresti, Bogdan Balanescu, prin intermediul site-ului oficial.

Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Fost jucator la Sportul Studentesc si mai ales la Rapid, alaturi de care a cucerit titlul in Liga 1 si alte doua trofee, Bogdan Andone foto dreapta)este solutia lui Gigi Becali pentru FCSB dupa ce a fost refuzat de Edi Iordanescu si Nicolae Dica.

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )