Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Antena3 Antena3,
Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Finantatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca Bogdan Andone 44 de ani) este noul antrenor al formatiei ros-albastre, dupa ce tehnicianul Edward Iordanescu a refuzat oferta. A picat. continuă pe Antena3

Julen Lopetegui este noul antrenor al echipei FC Sevilla

Julen Lopetegui, fost selectioner al Spaniei si antrenor al echipei Real Madrid, a fost numit la conducerea tehnica a echipei FC Sevilla. Spaniolul a semnat un contract pe trei ani cu formatia andaluza, la care il inlocuieste pe Joaquin Caparros, care sufera de leucemie si a fost nevoit sa renunte la functie.

Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Fost jucator la Sportul Studentesc si mai ales la Rapid, alaturi de care a cucerit titlul in Liga 1 si alte doua trofee, Bogdan Andone foto dreapta)este solutia lui Gigi Becali pentru FCSB dupa ce a fost refuzat de Edi Iordanescu si Nicolae Dica.

Gigi Becali explica alegerea lui Bogdan Andone: Asa a venit si Reghe de la Chiajna

Numirea lui Bogdan Andone ca antrenor principal la FCSB a surprins lumea fotbalului romanesc.

Bogdan Andone (fostul secund al lui Mihai Teja), in pole position sa preia FCSB

Bogdan Andone, fost secund al lui Mihai Teja in a doua parte a sezonului recent incheiat, pare sa fie varianta aleasa de Gigi Becali pentru postul de antrenor principal al FCSB. Patronul formatiei ros-albastre a declarat ca tenicianul in varsta de 44 de ani va fi prezentat oficial miercuri.

Suporterii contesta numirea lui Bogdan Andone la FCSB: Pentru noi esti Sumudica 2

Stelistii ramasi alaturi de FCSB nu privesc cu ochi buni numirea lui Bogdan Andone in postul de antrenor principal la echipa ros-albastra din Liga 1.

Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Dinamo: Nu eram aici daca nu ne doream cupele europene

Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, in locul lui Mircea Rednic, a anuntat directorul general al FC Dinamo Bucuresti, Bogdan Balanescu, prin intermediul site-ului oficial.

Abdullah Avci, noul antrenor al echipei Besiktas

Clubul Besiktas a anuntat ca noul antrenor al echipei este Abdullah Avci, care a semnat un contract pe trei ani. Pentru postul de tehnician al echipei din Istanbul a fost vehiculata si varianta Mircea Lucescu.

Bogdan Andone, un antrenor de locurile 7-9 in liga a doua: Ce rezultate a avut omul de la care se asteapta titlul la FCSB

Daca CFR Cluj e pregatita de un antrenor de talia lui Dan Petrescu, in schimb, la FCSB, numirea antrenorilor a devenit o mascarada.

Gigi Becali, alba neagra cu antrenorii. Nicolae Dica, umilit de nenumarate ori in trecut, ar putea semna iar cu FCSB

Patronul FCSB are probleme tot mai mari in a isi gasi un tehnician-marioneta care sa mimeze munca de antrenor si care sa fie de acord sa puna orbeste in practica elucubratiile fostului oier.

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )