Libnet.ro
UNICEF

11:00

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

România Liberă România Liberă,
Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de leg. continuă pe România Liberă

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de lege privind impozitarea bacsisului incasat de la clienti in cazul serviciilor de restaurant, baruri si alte activitati de servire a bauturilor, potrivit Mediafax.

Eugen Teodorovici, zece proiecte de lege dintr-o lovitura

Eugen Teodorovici face orice pentru a-si vedea proiectele aprobate. Dupa ce ordonantele de urgenta referitoare la impozitarea pensiilor speciale, fiscalizarea bacsisului sau cele care privesc modificarile.

Eugen Teodorovici, anunt despre pensii: de ce vrea sa le ofere bani in avans pensionarilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua propunere referitoare la pensiile romanilor. La Guvern se analizeaza ideea de a le oferi pensionarilor bani in avans. La nivel declarativ, ideea le-ar putea surade varstnicilor. Declaratia ascunde, insa, altceva. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua idee legata de pensiile romanilor. Declaratia e facuta chiar .

Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat anticipat pensionarilor un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la.

A fost lansat proiectul privind restaurarea bisericii Poiana. Lacasul de cult va deveni atractie turistica

Monument istori aflat la Slobozia, in parcul din jurul Muzeului National al Agriculturii, o biserica de lemn, veche de 300 de ani, va deveni o atractie turistica. Lacasul de cult, construit din barne de stejar, cioplite din barda si secure, va fi restaurat cu fonduri europene in valoare de 2,5 milioane de lei. Proiectul a fost lansat recent in judetul Ialomita.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )