Libnet.ro
UNICEF

10:15

Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat anticipat pensionarilor un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la. continuă pe Antena3

Teodorovici, propunere electorala ambitioasa: Pensionarii sa primeasca anticipat cresterile de pensii din 2021

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovoci declarat, duminica, ca propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent din cresterea programata pentru recalcularea pensiilor din 2021, conform noii legi a pensiilor.

Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca un procent din recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat, anticipat, pensionarilor, un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la recalcularea pensiilor din 2021, conform noii legi a pensiilor, afirmand ca pensionarii merita sa fie tratati cu respect.

Eugen Teodorovici, anunt despre pensii: de ce vrea sa le ofere bani in avans pensionarilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua propunere referitoare la pensiile romanilor. La Guvern se analizeaza ideea de a le oferi pensionarilor bani in avans. La nivel declarativ, ideea le-ar putea surade varstnicilor. Declaratia ascunde, insa, altceva. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua idee legata de pensiile romanilor. Declaratia e facuta chiar .

EUGEN TEODOROVICI: PSD nu pierde o primarie decat daca nu isi da interesul

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, s-a declarat convins, vineri, ca social-democratii pot sa castige orice competitie electorala daca doresc acest lucru, adaugand ca in situatiile in care pierd alegerile pentru o primarie candidatii acestei formatiuni nu si-au dat interesul.

EUGEN TEODOROVICI: Premierul pregateste un program de masuri care vizeaza cresterea natalitatii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul va lansa in curand un program care vizeaza cresterea natalitatii, printre masurile pregatite existand inclusiv unele de natura fiscala.

Eugen Teodorovici, sfat pentru Dancila: Sa fie cat mai putin influentata din stanga si din dreapta

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat vineri, la Constanta, ca are un singur sfat pentru Viorica Dancila, si anume acela de a fi naturala si de a se lasa cat mai putin influentata, desi multi doresc sa fie bagati in seama, relateaza Mediafax. Teodorovici a subliniat ca dusmanul nostru vine din interior.

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

Eugen Teodorovici vrea sa fie seful organizatiei de femei din PSD sa le creasca... natalitatea: As fi cel care se ocupa de acest program (VIDEO)

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, si-ar dori sa fie seful organizatiei de femei social-democrate si sa se ocupe de cresterea natalitatii, relateaza B1TV. Va spun ca barbat, am.

Eugen Teodorovici anunta ca va candida la sefia organizatiei de femei a PSD

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat vineri ca va candida pentru presedintia Organizatiei Femeilor Social Democrate in momentul in care vor fi organizate alegeri. in Parlament,.

Eugen Teodorovici: Femeia te ridica, femeia te coboara!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost plin de sfaturi pentru femeile social-democrate prezente la Scoala de vara a Organizatiei de Femei a PSD ce are loc la Mamaia. Barbatii stim cu totii: femeia te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )