Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, zece proiecte de lege dintr-o lovitura

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, zece proiecte de lege dintr-o lovitura

Eugen Teodorovici face orice pentru a-si vedea proiectele aprobate. Dupa ce ordonantele de urgenta referitoare la impozitarea pensiilor speciale, fiscalizarea bacsisului sau cele care privesc modificarile. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de lege privind impozitarea bacsisului incasat de la clienti in cazul serviciilor de restaurant, baruri si alte activitati de servire a bauturilor, potrivit Mediafax.

Eugen Teodorovici, anunt despre pensii: de ce vrea sa le ofere bani in avans pensionarilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua propunere referitoare la pensiile romanilor. La Guvern se analizeaza ideea de a le oferi pensionarilor bani in avans. La nivel declarativ, ideea le-ar putea surade varstnicilor. Declaratia ascunde, insa, altceva. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua idee legata de pensiile romanilor. Declaratia e facuta chiar .

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de leg.

Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat anticipat pensionarilor un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )