Libnet.ro
UNICEF

13:45

Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

B1 B1,
Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat joi ca scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt cazuri izolate. Exista astfel de situatii punctuale unde au fost situatii nefericite. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, explicatii despre scaderea salariilor in februarie: in sanatate, salariile nu sunt fixe in fiecare luna (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat explicatii miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1, in ceea ce priveste scaderea salariilor din sistemul medical in luna februarie. Asta dupa ce, ministrul Muncii.

Eugen Teodorovici, despre mecanismul de transfer al pensiei de la Pilonul I la II

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul I la Pilonul II ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Eugen Teodorovici, bagat in sedinta de Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa

Ministerul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afost chemat, joi, la raport de catre Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa. Potrivit lui Teodorovici, discutiile nu s-au axat pe.

Scaderile salariale din sanatate sunt situatii nefericite, nu putem sa generalizam

Scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt doar situatii punctuale, nefericite, pe baza carora nu se poate face o generalizare, a afirmat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici, despre revista Tarom: O sa o sun pe doamna redactor sef sa o intreb daca a auzit de Centenar

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, s-a declarat nemultumit de noua revista Tarom deoarece aceasta nu spune nimic despre Centenar, tot promovand locatii externe. De asemenea, Teodorovici a.

Teodorovici despre Pilonul II: Normal si de bun simt este ca statul sa ofere alternative

Este normal ca statul sa ofere contribuabililor posibilitatea de a alege intre Pilonul I de pensii, al statului, si Pilonul II, administrat privat, iar temerea celor care administreaza privat pensiile este de neinteles, a afirmat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici, despre Pilonul II: Normal si de bun simt este ca statul sa ofere alternative

Este normal ca statul sa ofere contribuabililor posibilitatea de a alege intre Pilonul I de pensii, al statului, si Pilonul II, administrat privat, iar temerea celor care administreaza privat pensiile este de neinteles, a afirmat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici, despre transferul pensiei de la Pilonul II la I: Pe masa Guvernului pana la jumatatea anului

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul II la Pilonul I ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, scrie Agerpres.

Eugen Nicolicea, despre raportul GRECO: Ori noi nu am explicat asa cum trebuie, ori ei n-au inteles ce am explicat noi

Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, a precizat, referitor la raportul Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO), ca probabil cei care au.

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )