Libnet.ro
UNICEF

12:00

Teodorovici, despre transferul pensiei de la Pilonul II la I: Pe masa Guvernului pana la jumatatea anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici, despre transferul pensiei de la Pilonul II la I: Pe masa Guvernului pana la jumatatea anului

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul II la Pilonul I ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Teodorovici: Proiectul privind transferul pensiei de la Pilonul II la I va fi pe masa Guvernului pana la jumatatea anului

Mecanismul care va permite transferul pensiei de la Pilonul II la Pilonul I ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice.

Eugen Teodorovici, despre mecanismul de transfer al pensiei de la Pilonul I la II

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul I la Pilonul II ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Teodorovici, despre revista Tarom: O sa o sun pe doamna redactor sef sa o intreb daca a auzit de Centenar

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, s-a declarat nemultumit de noua revista Tarom deoarece aceasta nu spune nimic despre Centenar, tot promovand locatii externe. De asemenea, Teodorovici a.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )