Libnet.ro
UNICEF

18:30

Teodorovici despre Pilonul II: Normal si de bun simt este ca statul sa ofere alternative

Adevărul Adevărul,
Teodorovici despre Pilonul II: Normal si de bun simt este ca statul sa ofere alternative

Este normal ca statul sa ofere contribuabililor posibilitatea de a alege intre Pilonul I de pensii, al statului, si Pilonul II, administrat privat, iar temerea celor care administreaza privat pensiile este de neinteles, a afirmat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

Teodorovici, despre Pilonul II: Normal si de bun simt este ca statul sa ofere alternative

Este normal ca statul sa ofere contribuabililor posibilitatea de a alege intre Pilonul I de pensii, al statului, si Pilonul II, administrat privat, iar temerea celor care administreaza privat pensiile este de neinteles, a afirmat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici, despre transferul pensiei de la Pilonul II la I: Pe masa Guvernului pana la jumatatea anului

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul II la Pilonul I ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, scrie Agerpres.

Eugen Teodorovici, despre mecanismul de transfer al pensiei de la Pilonul I la II

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul I la Pilonul II ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Guvernul vrea ca Pilonul II de pensii private sa devina optional

Teodorovici: Mecanismul de transfer al pensiei de la Pilonul II la I va fi pe masa Guvernului pana la jumatatea anului Guvernul face pasi catre implementarea ideii ca salariatii sa isi poata transfera contributiile de la Pilonul II de pensii private obligatorii la Pilonul I, intentie criticata dur de mediul de afaceri.

Lectie de bun simt din partea unui patruped. Cum i-a multumit stapanei dupa ce a primit de mancare (VIDEO)

Un catel ne-a dat o lectie importanta legata de bunele maniere. Patrupedul nu a uitat ca, dupa ce a primit mancare din partea stapanei, sa ii si multumeasca ca are grija de el. Catelul a.

Teodorovici, despre revista Tarom: O sa o sun pe doamna redactor sef sa o intreb daca a auzit de Centenar

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, s-a declarat nemultumit de noua revista Tarom deoarece aceasta nu spune nimic despre Centenar, tot promovand locatii externe. De asemenea, Teodorovici a.

Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat joi ca scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt cazuri izolate. Exista astfel de situatii punctuale unde au fost situatii nefericite.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )