Libnet.ro
UNICEF

15:30

Eugen Teodorovici: Nu va faceti griji de sustenabilitate

România Liberă România Liberă,
Eugen Teodorovici: Nu va faceti griji de sustenabilitate

Ministrul de Finante a declarat ca sunt sustenabile maririle salariale recente. Tot ce este promis. continuă pe România Liberă

Eugen Teodorovici, intrebat daca sunt bani de salarii marite: Nu va faceti griji de sustenabilitate

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca sunt sustenabile maririle salariale recente, transmite Agerpres.

Eugen Teodorovici: Formularele online se depun la etajul 2 - nu era o gluma, ci realitate; nu mi-a venit sa cred

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca acea expresie formularele online se depun la etajul 2 nu era o gluma, ci era chiar o realitate, transmite Agerpres.

Eugen Teodorovici: Nu vreau sa mai fie oameni pe drumuri. Stimulam trecerea spre online

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, la emisiunea Exces de putere ca va simplifica procedurile pentru depunerea de declaratii. Potrivit ministrului, oamenii nu vor mai fi pe.

Ministrul de Finante, intrebat daca sunt bani de salarii marite: Nu va faceti griji

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca sunt sustenabile maririle salariale recente. Tot ce este promisiune in planul de guvernare, tot.

Premierul anunta joi ce se intampla cu FORMULARUL 600. Eugen Teodorovici: Sunt undeva la sapte sau opt formulare intr-unul(VIDEO)

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in sedinta de Guvern de joi, premierul Viorica Dancila va anunta noul mecanism dupa care va.

Eugen Teodorovici: A duce oamenii in puscarie nu este o solutie pentru recuperarea prejudiciilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, in cadrul emisiuii Dosar de politician, referitor la recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptiei, lucru ce cade in sarcina ANAF, ca.

Ministrul de Finante nu sustine limitarea gradului de indatorare pentru populatie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca nu sustine limitarea gradului de indatorare pentru consumator, mentionand ca este normal ca populatia sa apeleze la instrumente de creditare, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )