Libnet.ro
UNICEF

15:30

FLORIN CITU, DESPRE STUDIUL BNR PE OUG 114: &171;Taxa pe lacomie &187; ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU, DESPRE STUDIUL BNR PE OUG 114: &171;Taxa pe lacomie &187; ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale

Senatorul PNL: Daca agentiile de rating ar vedea studiul BNR, concluziile acestuia ar duce imediat la scaderea rating-ului Romaniei la categoria Junk *Citu: Efectul OUG 114 in totalitate inseamna criza economica Taxa pe lacomie ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale cumulativ, spune senatorul PNL Florin Citu, specificand ca aceasta este una din concluziile studiului intocmit de Banca Nationala a Romaniei BNR) pe OUG 114. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu publica documentul care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE! Dragnea i-a chemat de urgenta pe Valcov si Teodorovici pentru a da explicatii

Senatorul liberal Florin Citu vine cu dezvaluiri halucinante despre efectele dezastruoase provocate de PSD-ALDE in economie prin masurile luate in special prin OUG 114. Acesta arata ca un document proaspat.

Florin Citu publica documentul care arunca in aer guvernarea PSD+ALDE! Dragnea i-a chemat de urgenta pe Valcov si Teodorovici pentru a da explicatii (VIDEO)

Senatorul liberal Florin Citu vine cu dezvaluiri halucinante despre efectele dezastruoase provocate de PSD-ALDE in economie prin masurile luate in special prin OUG 114. Acesta arata ca un document proaspat.

FLORIN CITU: Dragnea a fost socat de concluziile studiului de impact al BNR

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca, joi seara, Liviu Dragnea a primit chiar de la Florin Georgescu studiul de impact al BNR privind efectele OUG 114, iar liderul PSD a fost socat si i-a chemat la discutii pe Darius Valcov si Eugen Teodorovici.

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a.

FLORIN CITU: Valcov si Teodorovici stiau despre efectele devastatoare ale taxei pe lacomie

Senatorul PNL, Florin Citu, precizeaza intr-o noua postare publicata, astazi, pe pagina personala de Facebook, ca Draius Valcov si Eugen Teodorovici stiau inca din data de 4 februarie despre efectele devastatoare pentru economiei ale taxei pe lacomie, masura prevazuta in OUG 114. Acesta sustine ca cei doi reprezentanti ai Guvernului vor ca prin efectele negative ale ordonantei sa se razbune pe sectorul privat care nu scade preturile la ordinele lor si a lui Liviu Dragnea.

Documentul BNR care arunca in aer Guvernul. Efectele OUG 114: Pierderi de miliarde in sectorul bancar, reducerea creditarii, cresterea economica s-ar reduce

Un studiu de impact asupra OUG 114 realizat de Banca Nationala a Romaniei, cu focus pe taxa pe activele financiare ale bancilor, arata date ingrijoratoare pentru Guvern. Astfel, BNR estimeaza pierderi de.

Dancila, despre OUG 114: Nimic nu e perfect, totul e perfectibil

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca in aceasta saptamana se discuta in in Coalitie despre modificarile OUG 114, comentand ca nimic nu e perfect, totul e perfectibil.

Dancila, intrebata despre OUG 114: Sa stiti ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata daca este multumia de OUG 114, ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil.

Noi probleme cu OUG 114: Fondurile europene ar putea fi taiate din cauza limitarii controalelor pe documentatia de atribuire/ Comisia Europeana s-a sesizat

Controversata OUG 114/2018 este un izvor nesfarsit de probleme. Unele modificari facute asupra legislatiei privind achizitiile publice au atras atentia Comisiei Europene, care a avertizat deja autoritatile romane ca ar putea fi incalcat Acordul de Parteneriat 2014-2020. Nerespectarea acestui acord poate duce la taierea finantarii din fonduri europene si la corectii financiare. Prin OUG 114, au fost eliminate controalele din partea Agentiei pentru achizitii publice asupra documentatiilor de atribuire. Vezi cum ii indemna Eugen Teodorovici pe primari sa depuna documentatii fara avize si ce alta Ordonanta de Urgenta este in pregatire.

Dragnea anunta modificarea OUG 114, dupa ce vor fi gasite solutiile acceptate de partile implicate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca, in a doua parte a lunii, Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta care sa completeze OUG 114/2018, dupa ce vor fi gasite solutii acceptate de toate partile din domeniile bancar, energie si operatorii de telefonie mobila, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )