Libnet.ro
UNICEF

23:45

Eugen Teodorovici, lovitura pentru Klaus Iohannis: Nu se mai intampla nimic

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, lovitura pentru Klaus Iohannis: Nu se mai intampla nimic

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a luat in calcul varianta in care rectificarea bugetara va fi atacata la Curtea Constitutionala, dar precizeaza ca si daca judecatorii CCR ii vor da. continuă pe Antena3

Daea, mesaj exploziv pentru Klaus Iohannis in scandalul pestei porcine

Intr-un moment complicat in care Guvernul este atacat dur si periodic de presedintele Klaus Iohannis, ministrul agriculturii, Petre Dae, vine la Antena 3 Cat de grave sunt efectele pestei porcine? Ce s-a facut.

Tudorel Toader, precizari despre intalnirea cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila i-a delegat pe ministrii de Finante si de Justitie, Eugen Teodorovici si TudorelToader, pentru a participa la consultarile de joi de la Palatul Cotroceni. Chiar daca vizita la.

Eugen Teodorovici si Tudorel Toader merg in locul Vioricai Dancila la Cotroceni

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si ministrul Justitiei Tudorel Toader vor participa joi, in locul premierului Viorica Dancila, la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la rectificarea bugetara.

Eugen Teodorovici, inainte de CSAT: A fost o intarziere nejustificata si sper sa reglam, si din punct de vedere legal, acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe 4 septembrie, in care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii Guvernului l-au acuzat pe presedinte.

Tudorel Toader, precizari inainte de intalnirea cu Klaus Iohannis: `La Cotroceni nu voi discuta despre...`

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, au fost delegati de premierul Viorica Dancila sa participe joi la consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus.

Eugen Teodorovici si Tudorel Toader vor merge joi la Palatul Cotroceni / Teodorovici: Un aviz este obligatoriu de solicitat, dar nu trebuie sa astepti

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine, in continuare, ca nu era nevoie de asteptarea unui aviz din partea Cosiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru adoptarea rectificarii bugetare de catre Guvern, invocand trei decizii ale Curtii Constitutionale.

Eugen Teodorovici, declaratie inainte de rectificarea bugetara: Sper sa fie consens in sedinta CSAT

Eugen Teodorovici a facut declaratii marti dimineata, la Palatul Parlamentului. Ministrul Finantelor spera ca va exista un consens asupra deciziilor referitoare la rectificarea bugetara, dezbatute in.

Viorica Dancila a anuntat ca joi se va afla n Spania, desi n aceasta zi a fost convocata de Klaus Iohannis pentru discutii pe tema rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a confirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca va efectua joi o vizita de lucru in Spania, unde are programata o intalnire cu regele Felipe al VI-lea. insa, in aceeasi zi, la ora 11. 30, a fost convocata de presedintele Klaus Iohannis la o noua runda de discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce marti a suspendat sedinta CSAT nefiind de acord cu propunerile guvernului. Premierul nu a precizat daca va ajunge la discutiile cu presedintele.

Klaus Iohannis: Am suspendat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu s-a putut obtine consens in CSAT pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si, prin urmare, intrucat considera ca este necesara rectificarea bugetara, a suspendat sedinta Consiliului, pentru a da timp Guvernului sa elaboreze un nou proiect, arata News. ro.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )