Libnet.ro
UNICEF

20:45

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR: Ordonanta 114 va fi modificata pe zona de energie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR: Ordonanta 114 va fi modificata pe zona de energie

ACTUALIZARE: in sedinta de Guvern de joi va exista un proiect de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului 114, inclusiv pentru partea de energie, a precizat astazi, Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor. ------ Stradania pe care a depus-o Guvernul cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului 114 are in vedere oprirea cresterii nejustificata, pentru o perioada limitata de timp, a preturilor energiei electrice si a gazelor, a declarat astazi Anton Anton, Ministrul Energiei, in cadrul unei conferinte de specialitate. continuă pe Ziarul Bursa

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR Formula care va inlocui ROBOR se va aplica doar creditelor noi

Noua formula de calcul pentru indicele ROBOR nu se va aplica pentru creditele aflate deja in derulare, ci doar noilor credite a declarat, ieri, Ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici, cu ocazia unei conferinta de presa pe teme de energie.

ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Ordonanta 114 nu va fi modificata pe partea de plafonare a preturilor la energie

Stradania pe care a depus-o Guvernul cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului 114 are in vedere oprirea cresterii nejustificata, pentru o perioada limitata de timp, a preturilor energiei electrice si a gazelor, a declarat astazi Anton Anton, Ministrul Energiei, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Ordonanta 114 modificata va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi

Varianta modificata a OUG 114 va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi, dar trebuie sa fie varianta corecta si cea mai transparenta, si agreata de toate partile, a declarat luni ministrul Muncii si.

Eugen Teodorovici: Noua formula de calcul ROBOR se va aplica doar creditelor noi

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, da inapoi si nu mai promite scaderea ratelor odata cu recalcularea indicelui ROBOR. Masura nu va fi aplicata retroactiv, ci doar noilor imprumuturi. Pentru cei care au deja credite, ministrul recomanda o.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar propunerea fiind una de substanta, cu calcule foarte bine fundamentate, bazate pe datele Bancii Centrale.

Ordonanta 114 se schimba, dar nimeni nu stie cum. Ce spune Teodorovici despre ratele romanilor

Ordonanta 114 va fi modificata, joi, prin Ordonanta de Urgenta, dupa cum a anuntat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. Doar ca nimeni nu stie cum se va calcula indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza ratele in lei. Dupa negocierile purtate cu bancile si cu administratorii fondurilor de pensii private, ministrul Finantelor a anuntat [] .

MINISTRUL FINANTELOR EUGEN TEODOROVICI A ANUNTAT: Guvernul modifica modul de calcul al ROBOR

Indicele ROBOR va fi calculat in functie de tranzactii, nu de cotatii * Impactul taxei pe lacomie asupra bancilor scade de la 5,4 miliarde de lei la sub 1 miliard, in contextul unei baze impozabile mai mici, potrivit lui Eugen Teodorovici * Citu: Credite mai iefinte merg mana in mana cu economia de piata si fara interventia statului Modul de calcul al indicelui ROBOR va fi modificat, a anuntat vineri, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, precizand ca Executivul urmeaza sa adopte joi o noua ordonanta de urgenta, care va actualiza OUG 114.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 se va modifica saptamana viitoare. Categoric, nu o sa-i multumeasca pe toti

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca saptamana viitoare proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe asa Guvernului, insa a avertizat ca nu va fi un document care sa-i multumeasca pe toti.

Anton Anton spune ca nu vor fi modificari in OUG 114 pe partea de energie/ Eugen Teodorovici il contrazice, sustinand ca a primit propuneri de modificari chiar de la Ministerul Energiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis marti, in aceeasi conferinta, pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, potrivit Agerpres. Pana sa apara Teodorovici la conferinta, Anton Anton a spus ca se asteapta la vreo modificare. Ulterior a venit si Teodorovici, iar acesta a spus, de fata cu Anton Anton, ca a primit propuneri de modificari de la Ministerul Energiei chiar luni seara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )