Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Motiunea de cenzura nu va trece. Ma bazez pe foarte multe

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Motiunea de cenzura nu va trece. Ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un plan B, mentionand ca are semnale ca sunt. continuă pe Antena3

EUGEN TEODOROVICI: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un and plan B and , mentionand ca are semnale ca sunt parlamentari semnatari ai motiunii care nu mai au aceeasi opinie.

Eugen Teodorovici: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un plan B, mentionand ca are semnale ca sunt.

Teodorovici: Motiunea nu va trece. Ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de.

Cseke Attila: UDMR nu vrea sa intre intr-un Guvern de tranzitie, daca motiunea de cenzura trece

Toti parlamentarii UDMR vor vota motiunea de cenzura, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El spune ca formatiunea sa nu va vota la vedere, dar increderea este foarte importanta.

Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania. Citeste si: Ludovic Orban: Guvernul cauta sa ofere marea cu sarea semnatarilor motiunii pentru a nu veni la vot Nu am nicio emotie in privinta votului parlamentarilor UDMR.

Guvernul Dancila a anuntat ca da, a doua zi dupa motiunea de cenzura, 1,4 miliarde de lei pentru functionarea primariilor. Eugen Teodorovici: Nu este o rectificare bugetara

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a precizat, luni, ca in sedinta de Guvern de vineri se va adopta o hotarare prin care se vor aloca 1,4 miliarde de lei pentru functionarea UAT-urilor, si nu o.

EUGEN TEODOROVICI: Romanii au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei in titlurile emise in programul Tezaur

Peste 50. 000 de romani au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei, de la inceputul anului pana in prezent, in titlurile de stat emise in cadrul programului Tezaur, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

EXCLUSIV Daniel Daianu, dupa schimbul de replici cu Eugen Teodorovici: Un ministru de finante trebuie sa incerce sa tina carma mai ales cand vremurile nu sunt favorabile

EXCLUSIV Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal a explicat in exclusivitate pentru B1. RO care este relatia institutionala pe care o are cu ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa ce, in urma cu.

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de.

Motiunea de cenzura va trece, sefi din PSD si-au dat seama ca Dancila ingroapa partidul. Ce urmeaza dupa?

Toate semnalele conduc spre ideea ca motiunea de cenzura va trece, inclusiv cu ajutorul unor parlamentari PSD. Sefi de frunte ai PSD, printre ei Paul Stanescu, Marian Oprisan si Gabriela Firea, si-au dat seama ca Viorica Dancila nu are resursele necesare conducerii PSD. Am asistat la un lung sir de gafe politice, care o descalifica pe Viorica Dancila pentru functia pe care o ocupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )