Libnet.ro
UNICEF

18:00

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: Back in business

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, prima reactie dupa ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: Back in business

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar si la Fonduri Europene, prin decret semnat de presedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candideaza pentru. continuă pe Antena3

Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar si la Fonduri Europene, a avut, miercuri seara, o prima reactie dupa ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. Back in business. Revin, chiar.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Nicolicea, prima reactie dupa ce a fost refuzat de Iohannis

Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Justitiei, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis continua sa incalce Constitutia, prin refuzul remanierii.

Catalin Radulescu, prima reactie dupa ce un deputat a anuntat ca paraseste PSD din cauza sa: Colegul nostru a venit de la PD-L de putin timp

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu a comentat, luni, vestea ca un alt deputat a plecat din PSD din cauza sa. Am mers cu el la o intalnire electorala in Arges, nu mi-a zis nimic. Colegul nostru a.

Eugen Teodorovici sustine ca amnistia fiscala pare a fi singura solutie pentru deblocarea economiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca amnistia fiscala poate impiedica intrarea in faliment a unor companii de stat si private si, implicat, poate evita blocarea practic a economiei.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa mutilarea justitiei de catre Parlament: ce transmit oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana a reactionat la doar cateva ore dupa ce Parlamentul a modificat, pe repede-inainte, Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Prima reactie de la Comisia Europeana a venit din partea purtatorului de cuvant. Christian Wigand a transmis ca Bruxellesul stie ce au votat parlamentarii romani miercuri si ca va stabili pasii care sunt [] .

CTP, reactie dupa meciul lui Halep: Simona, adevarat a inviat!

Romania a jucat cu Franta pentru finala FedCup. A pierdut, dar ce ramane in mintea tuturor este meciul final, unde Halep l-a facut fericit pe CTP. Dupa meciurile de simplu, Romania si Franta au fost la egalitate, scor 2-2, in semifinalele FedCup. Ultima speranta era in meciul de dublu, unde Simona Halep a jucat cu [] .

UPDATE Sedinta de urgenta la PSD dupa anuntul lui Iohannis: ce s-a decis in biroul lui Dragnea

Social-democratii au strans randurile dupa anuntul presedintelui Iohannis, care a refuzat sa accepte noile propuneri de ministri. ACTUALIZARE: PSD a facut un pas inapoi si a renuntat la restructurarea guvernamentala, pentru ca premierul Dancila nu ar fi fost de acord. Astfel, se merge pe varianta unor ministri interimari la conducerea portofoliilor remaniate. Premierul Viorica Dancila [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )