Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicolicea, prima reactie dupa ce a fost refuzat de Iohannis

Adevărul Adevărul,
Nicolicea, prima reactie dupa ce a fost refuzat de Iohannis

Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Justitiei, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis continua sa incalce Constitutia, prin refuzul remanierii. continuă pe Adevărul

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: Back in business

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar si la Fonduri Europene, prin decret semnat de presedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candideaza pentru.

Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar si la Fonduri Europene, a avut, miercuri seara, o prima reactie dupa ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. Back in business. Revin, chiar.

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Catalin Radulescu, prima reactie dupa ce un deputat a anuntat ca paraseste PSD din cauza sa: Colegul nostru a venit de la PD-L de putin timp

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu a comentat, luni, vestea ca un alt deputat a plecat din PSD din cauza sa. Am mers cu el la o intalnire electorala in Arges, nu mi-a zis nimic. Colegul nostru a.

UPDATE Sedinta de urgenta la PSD dupa anuntul lui Iohannis: ce s-a decis in biroul lui Dragnea

Social-democratii au strans randurile dupa anuntul presedintelui Iohannis, care a refuzat sa accepte noile propuneri de ministri. ACTUALIZARE: PSD a facut un pas inapoi si a renuntat la restructurarea guvernamentala, pentru ca premierul Dancila nu ar fi fost de acord. Astfel, se merge pe varianta unor ministri interimari la conducerea portofoliilor remaniate. Premierul Viorica Dancila [] .

Prima reactie a Comisiei Europene dupa mutilarea justitiei de catre Parlament: ce transmit oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana a reactionat la doar cateva ore dupa ce Parlamentul a modificat, pe repede-inainte, Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Prima reactie de la Comisia Europeana a venit din partea purtatorului de cuvant. Christian Wigand a transmis ca Bruxellesul stie ce au votat parlamentarii romani miercuri si ca va stabili pasii care sunt [] .

Sedinta de urgenta la PSD dupa anuntul lui Iohannis: ce se intampla in biroul lui Dragnea

Social-democratii au strans randurile dupa anuntul presedintelui Iohannis, care a refuzat sa accepte noile propuneri de ministri. ACTUALIZARE: Exista informatii ca PSD ar fi renuntat la restructurarea guvernamentala, pentru ca premierul Dancila nu ar fi de acord. Astfel, se merge pe varianta unor ministri interimari la conducerea portofoliilor remaniate. Se pare ca ministrii interimari pe [] .

CTP, reactie dupa meciul lui Halep: Simona, adevarat a inviat!

Romania a jucat cu Franta pentru finala FedCup. A pierdut, dar ce ramane in mintea tuturor este meciul final, unde Halep l-a facut fericit pe CTP. Dupa meciurile de simplu, Romania si Franta au fost la egalitate, scor 2-2, in semifinalele FedCup. Ultima speranta era in meciul de dublu, unde Simona Halep a jucat cu [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )