Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TEODOROVICI: Am spus ca nu imi dau demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Am spus ca nu imi dau demisia

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, la intrarea in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca nu isi va da demisia din functia detinuta in partid si ca este nevoie de un congres care ar trebui facut cat mai repede, dar tinand cont de niste fapte care trebuie parcurse. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici ramane ferm pe pozitii: Nu am de gand sa imi dau demisia

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a subliniat marti seara, inaintea sedintei Comitetu.

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD: Am fost si eu la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD, asa cum s-ar fi cerut luni seara in sedinta CEx-ului paralel al social-democratilor, convocata de marcel Ciolacu i.

Eugen Teodorovici, inainte de CEx: Am spus clar ca nu demisionez. in viata imi place concurenta si competitia. Niciodata nu am cedat

Eugen Teodorovici a spus, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca nu are de gand sa-si dea demisia. Am spus-o clar ca nu demisionez. in viata imi place concurenta si competitia. Nu vreau sa-mi dau.

Eugen Teodorovici: Sunt dezamagit, dar nu neaparat din cauza scorului. imi doresc sa nu mai existe in politica oameni fara caracter si principii

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus la Antena 3 ca Viorica Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos, precizand ca aceasta si-a asumat in momente grele ale partidului o pozitie destul.

Rasturnare de situatie la PSD. Teodorovici: Nu imi dau demisia. PSD nu e de vanzare. Ciolacu: Nu pot cere demisia cuiva

Mai multi lideri ai PSD s-au intalnit marti dimineata in biroul lui Marcel Ciolacu pentru a discuta de sedinta de Comitet Executiv de marti seara. Tabara din jurul lui Ciolacu a discutat cu mai multi vicepresedinte, cu Mihai Fifor, precum si cu Viorica Dancila, pentru a-si da demisia in bloc, potrivit unor surse politice.

Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta CEx a PSD, ca nu isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD si ca toti cei implicati in procesul electoral trebuie sa isi.

Eugen Teodorovici: Nu eu am convins-o eu pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la conducerea PSD. Sunt convins ca stie ce are de facut

Eugen Teodorovici a negat ca el ar fi cel care a convins-o pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la sefia PSD, spunand ca fostul premier stie foarte bine ce are de facut. Nu eu am convins-o eu.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

Eugen Teodorovici: Trebuie facuta o analiza pe scorul pe care il are astazi PSD

Eugen Teodorovici a declarat duminica seara, la Antena 3, ca trebuie facuta o analiza in PSD pentru a vedea care sunt cauzele care au dus la scorul din prezent al partidului, scrie Mediafax. El a adaugat ca pe partea de economie orice derapaj trebuie sanctionat, indiferent ca e facut de presedinte sau de catre premier.

Dancila: Nu imi dau demisia Sefa PSD e increzatoare pentru alegerile de anul viitor: Atunci nu vom avea votul din Diaspora

Viorica Dancila a declarat ca nu-si va da demisia de la conducerea PSD, chiar si cu rezultatul obtinut la prezidentiale. Nu imi dau demisia. Daca colegii vor considera ca trebuie sa fac acest pas,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )