Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Nu eu am convins-o eu pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la conducerea PSD. Sunt convins ca stie ce are de facut

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Nu eu am convins-o eu pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la conducerea PSD. Sunt convins ca stie ce are de facut

Eugen Teodorovici a negat ca el ar fi cel care a convins-o pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la sefia PSD, spunand ca fostul premier stie foarte bine ce are de facut. Nu eu am convins-o eu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt despre demisia din fruntea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat ca va fi facuta o analiza a rezultatului obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, mentionand ca.

Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Viorica Dancila isi va da demisia dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale, dar nu crede ca PSD are pregatit un lider pentru preluarea conducerii.

SURSE: Viorica Dancila isi da demisia de la sefia PSD. in CEx-ul paralel organizat de Marcel Ciolacu se cere si inlaturarea lui Eugen Teodorovici si Mihai Fifor

UPDATE: Se pregatesc schimbari radicale in PSD. Potrivit unor informatii pe surse din cadrul intalnirii care a avutloc luni seara in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament, in sedinta de marti a.

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

Teodorovici: Viorica Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, afirma ca liderul formatiunii, Viorica Dancila, nu merita sa iasa pe usa din dos. Nu poti sa fii multumit de ce s-a intamplat la PSD. Pot sa.

Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD. Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu

UPDATE 23:50 Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu. Paul Stanescu a fost votat secretar general, in locul lui Mihai Fifor. Biroul Permanent National a fost dizolvat. UPDATE 23:50 Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD, dupa aproape cinci ore de negocieri in sedinta CEx. numarul doi din partid, Eugen Teodorovici, refuza sa-si predea .

Eugen Teodorovici, inainte de CEx: Am spus clar ca nu demisionez. in viata imi place concurenta si competitia. Niciodata nu am cedat

Eugen Teodorovici a spus, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca nu are de gand sa-si dea demisia. Am spus-o clar ca nu demisionez. in viata imi place concurenta si competitia. Nu vreau sa-mi dau.

Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Eugen Teodorovici: Sunt dezamagit, dar nu neaparat din cauza scorului. imi doresc sa nu mai existe in politica oameni fara caracter si principii

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus la Antena 3 ca Viorica Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos, precizand ca aceasta si-a asumat in momente grele ale partidului o pozitie destul.

EUGEN TEODOROVICI: Am spus ca nu imi dau demisia

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, la intrarea in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca nu isi va da demisia din functia detinuta in partid si ca este nevoie de un congres care ar trebui facut cat mai repede, dar tinand cont de niste fapte care trebuie parcurse.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3228 seconds )