Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rasturnare de situatie la PSD. Teodorovici: Nu imi dau demisia. PSD nu e de vanzare. Ciolacu: Nu pot cere demisia cuiva

Adevărul Adevărul,
Rasturnare de situatie la PSD. Teodorovici: Nu imi dau demisia. PSD nu e de vanzare. Ciolacu: Nu pot cere demisia cuiva

Mai multi lideri ai PSD s-au intalnit marti dimineata in biroul lui Marcel Ciolacu pentru a discuta de sedinta de Comitet Executiv de marti seara. Tabara din jurul lui Ciolacu a discutat cu mai multi vicepresedinte, cu Mihai Fifor, precum si cu Viorica Dancila, pentru a-si da demisia in bloc, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

EUGEN TEODOROVICI: Am spus ca nu imi dau demisia

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, la intrarea in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca nu isi va da demisia din functia detinuta in partid si ca este nevoie de un congres care ar trebui facut cat mai repede, dar tinand cont de niste fapte care trebuie parcurse.

Teodorovici ramane ferm pe pozitii: Nu am de gand sa imi dau demisia

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a subliniat marti seara, inaintea sedintei Comitetu.

Dancila: Nu imi dau demisia Sefa PSD e increzatoare pentru alegerile de anul viitor: Atunci nu vom avea votul din Diaspora

Viorica Dancila a declarat ca nu-si va da demisia de la conducerea PSD, chiar si cu rezultatul obtinut la prezidentiale. Nu imi dau demisia. Daca colegii vor considera ca trebuie sa fac acest pas,.

Dancila: Nu-mi dau demisia. Daca colegii vor considera ca trebuie sa fac acest pas, atunci trebuie sa facem un congres

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca se va face o analiza in interiorul partidului dupa rezultatul alegerilor, dar nu intentioneaza sa demisioneze.

Surse: Macel in PSD. Teodorovici si Fifor refuza sa demisioneze. Ciolacu ii ameninta cu suspendarea. Cine va face parte din conducerea colectiva

Viorica Dancila si toti vicepresedintii PSD vor demisiona azi din conducerea partidului, in sedinta CEx. Potrivit surselor Adevarul, doar doi lideri tin de functie: presedintele executiv Eugen Teodorovici si secretarul general Mihai Fifor. Ciolacu i-a amenintat cu suspendarea.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )