Libnet.ro
UNICEF

06:30

Eugen Tomac, despre propunerile lui Adrian Streinu Cercel: Sa-l informeze cineva ca Nicolae Ceausescu nu mai e in viata. Poate intr-o dictatura asemenea solutii puteau fi impuse (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac, despre propunerile lui Adrian Streinu Cercel: Sa-l informeze cineva ca Nicolae Ceausescu nu mai e in viata. Poate intr-o dictatura asemenea solutii puteau fi impuse (VIDEO)

Eugen Tomac a criticat in termeni duri propunerile lui Adrian Streinu Cercel privind izolarea batranilor pe timpul epidemiei de coronavirus. Presedintele PMP a sustinut ca astfel de solutii puteau fi aplicate. continuă pe B1

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

Adrian Streinu Cercel, proiect de izolare totala pentru categoria de varsta 40-65 de ani

Profesorul dr. Adrian Streinu Cercel a propus un proiect in care cere ca, in perioada de dupa relaxarea masurilor de distantare sociala, batranii sa stea izolati in continuare 12 saptamani.

Ion Cristoiu: Halucinatiile lui Adrian Streinu Cercel pur si simplu un balon de incercare

Ion Cristoiu ironizeaza comunicatul Grupului de Comunicare Srategida prin care respinge initiativa lui Adrian Streunu Cercel, managerul Institutului de boli Infectioase Matei Bals, de relaxarea a restrictiiilor privind limitarea raspandirii coronavirusului.

Dan Barna, despre planul lui Streinu Cercel: Idei aflate la granita dintre halucinant si stupid

Presedintele USR Dan Barna a criticat, marti, propunerea medicului Adrian Streinu-Cercel despre posibilitatea ca persoanele peste 65 de ani sa fie carantinate in spatii speciale. Barna spune ca lansarea a astfel de idei scade increderea populatiei in capacitatea autoritatilor de a gestiona criza provocata de noul coronavirus.

Klaus Iohannis, atac dur la planul de iesire din carantina propus de Institutul Matei Bals: Masuri aberante, totalitare, inumane

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un atac dur la proiectul elaborat de Institutul Matei Bals - condus de Adrian Streinu-Cercel - de iesire din carantina, vorbind despre masuri aberante si cu accent totalitar.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

PSD reactioneaza la scandalul provocat de planul lui Streinu-Cercel si arata cu degetul catre ministrul Sanatatii: A spus ca exista si posibilitatea de a lua batranii de acasa

PSD sustine ca si ministrul Sanatatii a admis posibilitatea de a lua persoanele de peste 65 de ani de langa familii dar si-a negat afirmatiile, dupa reactia publica de revolta. Social democratii au reactionat dupa ce presedintele Romaniei a criticat propunerea doctorului Streinu Cercel.

Iohannis desfiinteaza planul de izolare a batranilor propus de Streinu-Cercel: Aberant, inuman, totalitar. Nimeni nu va duce batranii in carantina VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa doctorului Streinu-Cercel de la Matei Bals, fiind sublinat faptul ca masurile de relaxare vor fi comunicate de autoritati si ca statul nu va impune masuri inumane.

Alianta pentru Unirea Romanilor cere demisia lui Streinu-Cercel

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor A. ) solicita demisia sau demiterea lui Streinu-Cercel din orice functie publica detinuta, datorita declaratiilor si propunerilor facute de-a lungul timpului care au culminat cu planul Vacanta mare, facut public in aceste zile si care prevede oprirea totala a tarii timp de 3-4 luni si instituirea unui guvern anti-pandemie, care, conform aliantei este ilegitim, nedemocratic si neconstitutional, acest om discreditandu-se definitiv.

Forumul Judecatorilor: Starea de urgenta nu inseamna impunitate fata de faptele de coruptie. CSM sa se sesizeze in cazul declaratiilor Arafat-Cercel privind achizitiile de echipamente medicale

Forumul Judecatorilor din Romania si Initiativa pentru Justitie solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa apere independenta sistemului judiciar fata de declaratiile lui Raed Arafat si Adrian Streinu-Cercel, potrivit carora cei care au ocolit birocratia pentru a face achizitii de echipamente medicale in perioada pandemiei nu ar trebui sa fie pedepsiti. Magistratii spun ca starea de urgenta nu inseamna impunitate fata de faptele de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )