Libnet.ro
UNICEF

18:30

Eugen Tomac, mesaj ferm pentru cei care nu merg la referendum: Boicotul este solutia celor slabi

B1 B1,
Eugen Tomac, mesaj ferm pentru cei care nu merg la referendum: Boicotul este solutia celor slabi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca se va prezenta la referendumul pentru redefinirea familiei, pentru ca asa ii dicteaza constiinta. Tomac sustine ca politicienii incearca sa profite de aceasta co. continuă pe B1

LOVITURA TERIBILA pentru abonati: Noi TAXE TV pentru cei care vor sa urmareasca posturile de sport

Piata TV din Romania pare sa se aliniaze incet, dar sigur, la ceea ce se intampla in Occident. Iubitorii sportului care vor vrea sa aiba in pachetul TV canalele ce transmit meciurile de fotbal va fi.

Veste bomba pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Se schimba denumirile carburantilor de saptamana viitoare. Ce semnificatii vor avea cerculetele, patratele si romburile. Vezi AICI ce se va intampla cu denumirile.

Klaus Iohannis, mesaj ferm: in aceste timpuri in care tendintele de dezbinare devin puternice, noi trebuie sa ramanem uniti (VIDEO)

Klaus Iohannis a transmis, marti, cu ocazia participarii la un eveniment cu prilejul Zilei Unitatii Germane, un mesaj fermn privind mentinarea unitatii in ciuda dificultatilor care apar pe scena politica.

Merg la referendum pentru ca asa imi dicteaza constiinta

Liderul PMP Eugen Tomac afirma, intr-o postare pe Facebook, ca va merge la referendum pentru ca asa ii dicteaza constiinta, apreciind ca, in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare.

Numarul civililor rusi care merg n Siria a atins un numar record dupa ce Putin a anuntat retragerea partiala a armatei

Numarul civililor rusi care calatoresc in Siria, unde Moscova desfasoara operatiuni militare in sprijinul presedintelui Bashar al-Assad a atins niveluri record anul acesta, potrivit statisticilor oficiale publicate de FSB, scrie Moscow Times.

Liviu Dragnea, mesaj incendiar pentru pucisti: Eu le urez succes si imi voi duce mai departe mandatul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca stie cine a semnat lista prin care i s-a cerut demisia in cadrul Comitetului Executiv. Dragnea a precizat ca i s-a spus ca printre semnatari s-arafla si Mihai.

Nobel pentru Medicina, castigat de cei care au revolutionat tratarea cancerului

Cercetatorii James Allison siTasuku Honjo au castigat premiul Nobel pentru Medicina din 2018, datorita unei cercetari care a revolutionat tratamentele pentru cancer. Cei doi cercetatori au.

Un fost senator spune totul despre REFERENDUM: Tocator de bani fara consecinte juridice. Boicot, dar fara jigniri fata de cei care au alta parere

Un fost politician roman ia atitudine si explica de ce referendumul pentru familie este un tocator de bani fara consecinte juridice. Fostul senator UDMR Eckstein Kovacs Peter indeamna la boicot si ii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )