Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste bomba pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Antena3 Antena3,
Veste bomba pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Se schimba denumirile carburantilor de saptamana viitoare. Ce semnificatii vor avea cerculetele, patratele si romburile. Vezi AICI ce se va intampla cu denumirile. continuă pe Antena3

Eugen Tomac, mesaj ferm pentru cei care nu merg la referendum: Boicotul este solutia celor slabi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca se va prezenta la referendumul pentru redefinirea familiei, pentru ca asa ii dicteaza constiinta. Tomac sustine ca politicienii incearca sa profite de aceasta co.

LOVITURA TERIBILA pentru abonati: Noi TAXE TV pentru cei care vor sa urmareasca posturile de sport

Piata TV din Romania pare sa se aliniaze incet, dar sigur, la ceea ce se intampla in Occident. Iubitorii sportului care vor vrea sa aiba in pachetul TV canalele ce transmit meciurile de fotbal va fi.

Veste buna pentru milioane de romani. Ce i-a cerut premierul Viorica Dancila ministrului de finante, Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situatia existenta si sa.

Veste TERIBILA pentru toti posesorii de Dacia Duster: Ce trebuie sa stie soferii romani...

Vesti importante pentru toti fanii Daciei Duster. Francezii de la Renault au anuntat ca vor creste cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al.

Nobel pentru Medicina, castigat de cei care au revolutionat tratarea cancerului

Cercetatorii James Allison siTasuku Honjo au castigat premiul Nobel pentru Medicina din 2018, datorita unei cercetari care a revolutionat tratamentele pentru cancer. Cei doi cercetatori au.

Un fost senator spune totul despre REFERENDUM: Tocator de bani fara consecinte juridice. Boicot, dar fara jigniri fata de cei care au alta parere

Un fost politician roman ia atitudine si explica de ce referendumul pentru familie este un tocator de bani fara consecinte juridice. Fostul senator UDMR Eckstein Kovacs Peter indeamna la boicot si ii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )