Libnet.ro
UNICEF

19:15

EURO 2016. Care este echipa IDEALA, decisa de specialistii UEFA

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Care este echipa IDEALA, decisa de specialistii UEFA

Portugalia, castigatoarea EURO 2016, da patru jucatori, printre care vedeta Cristiano Ronaldo, in echipa ideala a competitiei. continuă pe România Liberă

Povestea fotbalistului de la Euro 2016 care are 23 de frati si surori. Colegii ma intreaba cu ce numar vorbesc!

Daca si-ar aduce toate rudele la un meci al echipei sale, fotbalistul cu cea mai numeroasa familie dintre cei prezenti la Euro 2016, ar putea umple un sector de tribuna.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

Romanii, mize incredibile la pariuri pentru finala Euro 2016

Astazi este marea confruntare la Euro 2016 si sunt masuri de securitate fara precedent la Paris pentru finala Franta - Portugalia. Milioane de romani asteapta meciul din aceasta seara, unii dintre ei si.

EURO 2016. Nationala Portugaliei, asteptata sa revina in tara, dupa victoria de la Paris

Echipa nationala de fotbal a Portugaliei este asteptata, luni, sa revina in tara, dupa ce invins Franta in finala Campionatului European si au castigat EURO 2016.

Revista presei: Portugalia a castigat Euro 2016; Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA; experimentele din piramida comunista

Portugalia a castigat Euro 2016 dupa ce a infrant echipa Frantei, Mitropolitul Ardealului a fost chemat la audieri la DNA si un pitestean si-a transformat casa intr-o piramida, dupa modelul unui experiment comunist acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

Cristiano Ronaldo, inainte de finala EURO 2016: Franta e favorita, insa nimeni nu ne-a invins inca la acest turneu

Cristiano Ronaldo considera ca selectionata Frantei este favorita finalei EURO 2016, programata duminica seara pe Stade de France, insa crede ca nationala este capabila sa cucereasca trofeul, potrivit.

Reactie de senzatie a comentatorilor portughezi, dupa golul lui Eder din finala EURO 2016 VIDEO

Turneul Euro 2016 a ajuns la final, Portugalia este noua campioana europeana, dupa ce a reusit sa invinga reprezentativa Frantei, intr-un meci decis in prelungiri. Tensiunea a fost la cote.

VIDEO Nebunie la Lisabona! Zeci de mii de oameni au iesit in strada pentru a sarbatori castigarea Euro 2016

Portugalia este noua campioana a Europei, reusind sa castige titlul continental chiar in Franta. in fata mnationelei tarii gazda.

Explicatia triumfului Portugaliei de la EURO 2016. Un cunoscut fotbalist dezvaluie schimbarea majora facuta de lusitani: De aici a pornit totul

Geraldo Alves, fundasul Astrei si fratele lui Bruno Alves, a vorbit despre triumful Portugaliei la Euro 2016 si a explicat schimbarea prin care a trecut fotbalul din Portugalia, potrivit.

Finala Euro 2016: Cum a reactionat internetul la victoria Portugaliei

In finala Euro 2016, Portugalia a castigat pentru prima oara titlul de Campioana Europeana impotriva Frantei, tara-gazda a meciului. Golul victoriei a fost marcat in minutul 109 de catre Eder. Nationala de fotbal a Portugaliei a ajuns cu greu in finala EURO 2016. A trecut de grupe cu emotii, dupa 3 egaluri: 1-1 cu Islanda, 0-0 [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )