Libnet.ro
UNICEF

09:15

EURO 2016. Franta invinge reprezentativa Albaniei si se califica in optimile de finala

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Franta invinge reprezentativa Albaniei si se califica in optimile de finala

Reprezentativa de fotbal a Frantei a invins cu scorul de 2-0 0-0) selectionata Albaniei, miercuri seara pe Stade Velodrome din Marsilia, intr-o partida din cadrul Grupei A de la EURO 2016, succes care. continuă pe Antena3

EURO 2016: Franta - Albania 1-0

Franta a invins Albania cu scorul 1-0 in meciul disputat pe Stade Velodrome din Marsilia, in cadrul Grupei A de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Albanezii au fost aproape de deschiderea.

EURO 2016. Germania invinge Ucraina, scor 2-0

Selectionata Germaniei a invins cu scorul de 2-0 1-0) reprezentativa Ucrainei, intr-o partida din cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata duminica seara pe stadionul.

Franta a invins Albania, scor 2-0, cu goluri marcate in minutele 90 si 90+5, si s-a calificat in optimile Euro-2016

Reprezentativa Frantei a invins, miercuri, la Marsilia, cu scorul 1-0 0-0), formatia Albaniei, prin golurile marcate de Griezmann in minutul 90 si Payet in minutul 90+5, in etapa a doua a Grupei A, din care face parte si Romania. Gazdele turneului final au obtinut calificarea in optimile de finala ale Euro-2016.

Franta invinge Albania cu doua goluri dupa minutul 90 si se califica in optimi

De 22 de suturi la poarta a avut nevoie Franta pentru a depasi reduta albaneza, miercuri seara, in meciul din Grupa A programat pe Stade Velodrome din Marsilia. In final, francezii au castigat, cu 2-0, prin golurile lui Griezmann si Payet, ambele marcate dupa minutul 90. Albania a avut o bara la 0-0, iar cu cele sase puncte Franta este matematic calificata in optimile de finala inaintea meciului cu Elvetia de duminica.

EURO 2016: Ciprian Marica, ingrijorat pentru Nationala: Albanezii sunt un obstacol serios

Internationalul roman Ciprian Marica, care nu face parte din lotul selectionatei de fotbal Romaniei de la EURO 2016, a postat pe Facebook un scurt comentariu legat de meciul cu Elvetia 1-1), disputat de tricolori miercuri la Paris, estimand ca Albania, urmatoarea adversara a tricolorilor, va fi un obstacol serios in tentativa de calificare in optimile de finala ale competitiei care are loc in Franta.

EURO 2016: Liderul galeriei ruse a fost expulzat din Franta (VIDEO)

Reactie dura a oficialitatilor franceze dupa actele de huiliganism din ultimele zile de la Euro 2016! Un huligan rus a fost expulzat din Franta, alaturi de alti 18 scandalagii, transmite B1TV. Aceasta.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

Decizie de ultima ora la EURO 2016. Au fost trimisi acasa!

Liderul asociatiei suporterilor din Rusia va fi expulzat din Franta, printr-o decizie care vine dupa violentele de la Marsilia, inaintea meciului Anglia - Rusia de la Euro 2016. Alexander Shprygin se.

EURO 2016: Stancu si Payet, liderii clasamentului golgheterilor

Atacantul roman Bogdan Stancu, autorul golurilor Romaniei in partidele cu Franta 1-2) si Elvetia 1-1), ambele din penalty, ocupa primul loc in clasamentul golgheterilor de la EURO 2016, cu doua reusite, la egalitate cu francezul Dimitri Payet.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )