Libnet.ro
UNICEF

10:15

Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Ultima etapa din Grupa A de la Euro 2016 se joaca duminica de la ora 22:00. Romania se va intalni cu Albania, pe Stade des Lumieres din Lyon, iar Franta va juca impotriva Elvetiei, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro. Confruntarea Romaniei poate fi urmarita si la Pro Tv. continuă pe Hotnews

Euro 2016, meciurile din 18 iunie: Belgia-Irlanda (16:00), Islanda-Ungaria (19:00), Portugalia-Austria (22:00)

Ziua de sambata de la Euro 2016 debuteaza cu partida dintre Belgia si Irlanda, fiind a patra confruntare din Grupa E. Urmatoarele doua dispute vor fi din Grupa F, Islanda-Ungaria 19:00) si Portugalia-Austria 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei putand fi urmarit si la Pro Tv.

Extragerea LOTO din 19 iunie. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 19 iunie 2016, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Saptamana aceasta, se inregistreaza un report de peste trei milioane de euro la Loto 6/49 si de aproape 2,3 milioane de euro la Joker.

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 , programata duminica, 19 iunie

Ministerul Finantelor Publice anunta ca extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 este programata pentru duminica, 19 iunie, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Adevarul Live. EURO 2016, finala noastra e duminica: Romania - Albania. Iordanescu, atacat de fostii elevi

Romania isi va juca sansa calificarii in optimile de finala de la Campionatul European duminica seara, in meciul cu Albania de la Lyon. ora 22.

EURO 2016. Romania - Albania. Cine ar putea sa fie noul selectioner al nationalei

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, crede ca o eliminare de la EURO 2016 inca din faza grupelor ar reprezenta un dezastru pentru nationala Romaniei. Daca nu vom merge mai departe, va fi un.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, din echipa Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Euro 2016 Sorin Cartu: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970

Romania mai are de disputat o partida in faza grupelor de la Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Albania duminica, 19 iunie, de la ora 22:00). O victorie i-ar putea duce pe tricolori in optimile competitiei din Franta. Chestionat pe marginea prestatiei Romaniei de pana acum, Sorin Cartu a fost direct: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970.

LIVETEXT Romania - Albania 0-1 (final). Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri. ------------------------Final!!! Romania - Albania 0-1. S0a terminat chinul, hai inapoi in Liga lui MiticaFranta - Elvetia 0-0. Nu ca ar mai contaMin 90+5: Sut Stanciu, iar peste poarta. Deja e redundant sa spun ca-i peste poartaMin 90+4: Ooo, pasa la portar de la Dragos Grigore :) Asta spune totMin 90+3: Inca o ocazie Albania, prinde Tatarusanu o reluare cu capul. Torje ia galben 10 secunde mai tarziu. Jucatori care au stralucit prin mediocritateMon 90+2: Albania nu ne-a mai dat mingea de vreo 3 minute, acum au lovitura liberaMin 90+1. Avem 5 minute de prelungiri, dar ar fi o mare nedreptate pentru albanezi sa-i egalam. Nivelul Romaniei a fost cel mai slab pe care l-am vazut in ultimii 20 de aniMin 89: In rarele ocazii cand avem mingea o aruncam englezeste pentru jucatorii de atac care le ajung albanezilor la brau. Se prefigureaza o istorica rusineMin 88: Albania inca un contra-atac periculos, Tatarusanu prinde centrarea. Min 87: Ocazie mare pentru Albania din corner, cap puternic pe langaMin 87: Suntem in degringolada totala, Abrashi a tras in blocaj de la 16 m, acum au cornerUrmareste LIVETEXT de la ora 22. 00 meciul Romania - Albania si, in paralel, scorul de la Franta - Elvetia.

LIVETEXT Romania - Albania, meciul decisiv la Euro 2016. Alibec titular in atac, sprijinit de Nicusor Stanciu si Bogdan Stancu

Romania infrunta Albania in meciul ultim al grupei, meciul ultimei sanse de calificere in optimi. Cu sansa de a iesi din grupe la victorie, dar si la egal, Romania are un adversar artagos si agil, croit pe calapodul antrenorului italian De Biasi. Cum abordeaza Puiu Iordanescu meciul definitoriu pentru finalul sau de mandat? Vedem de la ora 22. 00, intr-un friguros Lyon, cu tribunele dominate de albanezi, daca generatia de fotbalisti romani fara lider individual poate arata ca e o echipa in toata puterea cuvantului. Ora 21. 56: Imnul Romaniei. Cu Alibec inainte, sa dam dovezi la lume ca-n aste picioare curge un sange de golgeter!Ora 21. 56: E intonat imnul Albaniei. Suna foarte familiar muzica e scrisa de Ciprian Porumbescu). Asa da infratire :) Ora 21. 10: UEFA a confirmat echipa anuntata de FRF. Deci mergem cu Alibec, Stancu, Stanciu si Popa in atac. Sa fie cu noroc :)Urmareste LIVETEXT de la ora 22. 00 meciul Romania - Albania si, in paralel, scorul de la Franta - Elvetia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )