Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mai multe meciuri de la EURO 2020 in Romania. O posibilitate

Online Sport Online Sport,
Mai multe meciuri de la EURO 2020 in Romania. O posibilitate

In conditiile in care se pune problema ca cel putin doua dintre orasele gazda ale EURO 2020 sa nu poata organiza meciuri la Campionatul European din vara anului viitor, oficialii de la Bucuresti se declara pregatiti sa preia mai multe partide. continuă pe Online Sport

Alerta pentru mai multe meciuri trucate din tenis

In perioada 1-22 martie au fost lansate peste 20 de alerte pentru meciuri trucate din circuitele profesioniste de rang inferior.

Euro 2020: Cum ar putea Romania sa gazduiasca mai multe meciuri

Daily Mail a anuntat, miercuri, ca doua orase importante Roma si Bilbao) ar putea renunta la a organiza meciuri la Euro 2020 care va avea loc in vara lui 2021). in aceste conditii, Romania ar putea profita de situatie, iar iubitorii fotbalului de la noi sa vada mai multe partide contand pentru turneul final european.

Grafice Analiza a situatiei din Romania: Sunt 18 cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori 16% sunt cadre medicale Mai multe decese in randul barbatilor

Cele mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate in randul femeilor. Cu toate acestea, decesele sunt mai multe in randul barbatilor, arata o analiza a cazurilor confirmate de infectie cu coronavirus Covid 19, in perioada 26 februarie 5 aprilie 2020, realizata de Institutul National de Sanatate Publica. in aceasta perioada au fost confirmate 4. 051 cazuri de infectie cu coronavirus Covid 19, din care 181 decese. Din totalul cazurilor de imbolnaviri confirmate, 16. 3% au fost inregistrate in randul personalului sanitar.

Statul New York are acum mai multe cazuri COVID-19 decat orice tara din lume

Statul New York are acum mai multe cazuri confirmate de infectie cu COVID-19 decat orice tara cu exceptia Statelor Unite, potrivit ultimelor cifre facute publice de autoritati, relateaza BBC.

Femeie arestata, dupa ce a lins mai multe alimente dintr-un magazin, in SUA

O femeie a fost arestata de politisti dupa ce a lins mai multe alimente dintr-un magazin din orasul american South Lake Tahoe, din California.

O femeie a fost arestata dupa ce a lins mai multe alimente dintr-un magazin FOTO

O femeie a fost arestata dupa ce a lins mai multe alimente puse in vanzare intr-un magazin din orasul american South Lake Tahoe, din California.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Varful epidemiei in Romania, prevazut de americani: cand ar fi cele mai multe decese

Nimeni nu poate spune cu exactitate cand va fi, de fapt, varful epidemiei, insa acest institut din SUA vine cu o estimare pentru Romania. Institutul de Metrica si Evaluare a Sanatatii.

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Romania a inregistrat un deficit comercial de 2,6 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei a crescut cu 170,8 milioane de euro in primele doua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, pana la aproape 2,6 miliarde de euro, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate joi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )