Libnet.ro
UNICEF

13:45

Euro 2020: Romania afla vineri, incepand cu ora 13:00, pe cine va intalni in barajul din Liga Natiunilor

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020: Romania afla vineri, incepand cu ora 13:00, pe cine va intalni in barajul din Liga Natiunilor

Vineri, incepand cu ora 13:00, va avea loc tragerea la sorti a barajului din Liga Natiunilor, aceasta fiind ultima sansa pentru nationala Romaniei de a obtine calificarea la Euro 2020. La turneul final european, tara noastra va gazdui patru partide: trei din faza grupelor si una din optimi. continuă pe Hotnews

Digisport: Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 |Romania, in Grupa C, alaturi de Olanda si Ucraina

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon va avea loc tragerea la sorti a play-off-ului Nations League, ultima sansa pentru nationala Romaniei de a fi prezenta la Euro 2020.

Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020, in urma tragerii la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon. Este ultima sansa de calificare a tricolorilor la turneul european din vara anului viitor. UPDATE Romania va juca impotriva Islandei, in deplasare, pe 26 martie 2020.

Situatie atipica pentru adversara Romaniei din barajul pentru EURO 2020: de ce Islanda nu poate gazdui meciul

Romania a aflat, vineri, ca va intalni Islanda, in ceea ce ii este ultima sansa pentru a se califica la EURO 2020.

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro.

Romania si-a aflat adversara, in ultima sansa de calificare la EURO 2020

Romania si-a aflat adversara din play-off-ul Ligii Natiunilor, ultima sansa pentru ca tara noastra sa se califice la EURO 2020.

Prezentarea adversarului Romaniei: cine poate pune probleme nationalei noastre, in drumul spre EURO 2020

Romania va intalni, in barajul din Liga Natiunilor, Islanda - o echipa nationala care parcurge unele dintre cele mai prolifice momente din istoria sa.

Tragere la sorti EURO 2020: Romania se va duela cu Islanda in semifinalele barajului de calificare. O victorie ne va duce in finala contra Ungariei sau Bulgariei

UPDATE:Romania va infrunta cu Islandain semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Meciul va avea loc pe 26 martie in deplasare. in cazul unei victorii, meciul.

Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Romania va intalni Islanda, pe 26 martie, in deplasare, intr-una dintre semifinalele playoff-ului pentru EURO 2020, un meci pe care suntem obligati sa-l castigam pentru a merge in finala din 31 martie contra Bulgariei sau Ungariei.

Tricolorii vor infrunta nationala Islandei in barajul Ligii Natiunilor pentru EURO 2020

Romania va infrunta Islanda in semifinalele barajului Ligii Natiunilor pentru EURO 2020 la fotbal, in urma tragerii la sorti efectuate astazi la Nyon.

Ultima necunoscuta in preliminariile EURO 2020. Lupta in trei pentru un loc la turneul final

Ziua de marti programeaza ultimele meciuri din preliminariile EURO 2020, insa toata atentia va fi captata de meciul dintre Tara Galilor si Ungaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )