Libnet.ro
UNICEF

05:00

Situatie atipica pentru adversara Romaniei din barajul pentru EURO 2020: de ce Islanda nu poate gazdui meciul

Adevărul Adevărul,
Situatie atipica pentru adversara Romaniei din barajul pentru EURO 2020: de ce Islanda nu poate gazdui meciul

Romania a aflat, vineri, ca va intalni Islanda, in ceea ce ii este ultima sansa pentru a se califica la EURO 2020. continuă pe Adevărul

Cine e Islanda, adversara Romaniei in barajul pentru EURO 2020

Vedeti mai jos prezentarea nationalei Islandei, adversara Romaniei in semifinalele barajului pentru calificarea la EURO 2020.

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru EURO 2020. Vom intalni Islanda in deplasare! Posibila finala in Bulgaria sau Ungaria

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon a avut loc tragerea la sorti a play-off-ului Ligii Natiunilor, ultima sansa pentru nationala Romaniei de a ajunge la EURO 2020.

Cazul Caracal, situatie complicata pentru procurori. Ramasite umane, gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca

Cazul Caracal, a carei proasta gestionare a starnit revolta publica, sufera azi modificari. Situatie complicata pentru procurori. Ramasite umane au fost gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca. Cazul Caracal. Ramasite umane, gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca De la apelul 112 al Alexandrei Macesanu din data de .

Finantari record pentru startup-urile din Europa. Ce sume au strans in 2019

In Europa exista mai putine startup-uri decat in tari precum Statele Unite si China, iar una dintre principalele probleme este finantarea. 2019 a fost un an bun pentru aceste companii din.

Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020, in urma tragerii la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon. Este ultima sansa de calificare a tricolorilor la turneul european din vara anului viitor. UPDATE Romania va juca impotriva Islandei, in deplasare, pe 26 martie 2020.

Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Romania va intalni Islanda, pe 26 martie, in deplasare, intr-una dintre semifinalele playoff-ului pentru EURO 2020, un meci pe care suntem obligati sa-l castigam pentru a merge in finala din 31 martie contra Bulgariei sau Ungariei.

COMPETITIA PENTRU CELE 1,3 MILIARDE EURO ALE GIGANTULUI AUTO SE EXTINDE Croatia vrea sa intre in lupta pentru obtinerea investitiei Volkswagen

Guvernul de la Zagreb intentioneaza sa discute cu liderul german Angela Merkel in vederea obtinerii investitiei de 1,3 miliarde euro pe care Volkswagen urmeaza sa o faca, dupa cum a anuntat, ieri, ministrul croat al Economiei, Darko Horvat, citat de presa straina.

Clipe de groaza pentru patru persoane din Constanta: Liftul s-a prabusit in gol intr-un bloc cu 11 etaje (FOTO)

Patru persoane aflate vineri dupa-amiaza intr-un lift care s-a prabusit de la parter, la subsolul unui bloc din municipiul Constanta, au fost salvate de pompieri. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de.

Burse de la firmele IT, pentru 12 profesori din Romania: Ce proiecte propun ei

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a premiat 12 proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, ce predau in cadrul unora dintre cele mai mari centre universitare din Romania, respectiv Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB), Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, UNATC I. Caragiale din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara.

Servicii funerare complete pentru familiile indoliate din Bucuresti si Ilfov

Decesul cuiva drag vine ca o lovitura puternica in inimile noastre, mai ales pentru ca o astfel de i.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )