Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Romania va intalni Islanda, pe 26 martie, in deplasare, intr-una dintre semifinalele playoff-ului pentru EURO 2020, un meci pe care suntem obligati sa-l castigam pentru a merge in finala din 31 martie contra Bulgariei sau Ungariei. continuă pe Online Sport

Reactia lui Anghel Iordanescu, dupa aflarea adversarului Romaniei, din ultima ocazie de a merge la EURO 2020

Fost selectioner al echipei nationale a Romaniei, Anghel Iordanescu a comentat tragerea la sorti, in urma careia tricolorii si-au aflat adversara de la barajul pentru Liga Natiunilor.

Mihai Stoichita, oficial FRF: Avem sapte antrenori pe lista. Vom inainta cinci nume presedintelui Burleanu, care va alege selectionerul

Mihai Stoichita, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a precizat ca a fost facuta lista cu numele antrenorilor pentru alegerea viitorului selectioner al Romaniei. Stoichita a marturisit ca presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, va avea ultimul cuvant.

Islanda vs Romania - Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, multumit de tragerea la sorti

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, s-a declarat multumit de tragerea la sorti a play-off-ului Ligii Natiunilor, in care Romania va intalni, in deplasare, Islanda.

Cu ce s-a ales Mihai Mitoseru, dupa divortul de Noemi. Cu cine s-a mutat acum fosta sotie

Dupa 13 ani de relatie, Mihai Mitoseru si Noemi au decis ca drumurile lor sa se desparta, din diverse motive. Cu ce s-a ales prezentatorul de televiziune dupa divort? Cu cine s-a mutat fosta sotie? Cu ce s-a ales Mihai Mitosescu dupa divortul de Noemi? 13 ani a durat povestea de iubirea dintre Noemi si .

Marturia barbatului care si-a pierdut sotia si copilul dupa deratizarea blocului din Timisoara. Au crezut ca a vrut sa se sinucida!

Tragedia de la Timisoara a rascolit o tara intreaga, dupa ce trei persoane au murit, iar alte 40 au ajuns la spital, cu simptome foarte grave. Ancheta deschisa de autoritati a aratat si ca printre victimele dezinsectiei ucigase, pe care a efectuat-o patronul unei firme din oras, s-au numarat si doi copii, dar si o .

DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi! Zic ca am spalat 50 de milioane de euro!

Gigi Becali are din nou probleme cu legea. Finantatorul FCSB a fost astazi la DNA, iar Directia Nationala Anticoruptie i-a pus sechestru pe avere. Omul de afaceri a explicat pentru Digi Sport despre ce este vorba.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )