Libnet.ro
UNICEF

00:07

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

B1 B1,
Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se. continuă pe B1

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani fata de dolar

Euro s-a depreciat, vineri, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, relateaza Bloomberg. Aceasta depreciere este cauzata de temerile legate de alegerile din Grecia si dupa ce Banca.

Euro coboara la cel mai redus nivel al ultimilor 11 ani in fata dolarului dupa victoria extremei stangi din Grecia

Moneda euro a coborat la cel mai scazut nivel in fata dolarului in ultimii 11 ani din 2003 incoace) imediat dupa anuntul venit din Grecia, unde extrema stanga a castigat alegerile. Euro se tranzactiona in aceasta dimineata la 1,1- 1,12 dolari, iar perechea EUR-CHF se tranzactiona la paritatea de 0. 98, motivele acestei evolutii fiind legate de viitorul tot mai incert al Europei, desi e foarte posibil ca acestt nevel al tranzactionarii euro sa fie doar reactia la cald fata de rezultatul electoral din Grecia, situatia de acum fiind diferita fata de cea din 2011, cang Grecia risca sa intre in incapacitate de plata. In ultimii doi ani, bancile europene si-au limitat expunerea asupra economiei elene, iari politicile aplicate de Uniunea Europeana permit gestionarea riscului de neplata a datoriei.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cel mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cele mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

Pretul petrolului a atins cel mai mic nivel al ultimilor sase ani - 45,59 dolari pentru un baril

Pretul petrolului a atins, dupa sesiunea de vineri, cel mai mic nivel al ultimilor sase ani, informeaza AFP. Aceasta noua scadere a fost influentata de dolar, care se afla in plina apreciere, si de eliminarea temerilor cu privire la tranzitia politica din Arabia Saudita, dupa ce printul mostenitor Salman bin Abdulaziz a preluat fraiele tarii.

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata ireversibil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata, a anuntat saptamana aceasta Muzeul Egiptean din Cairo. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata iremediabil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Euro isi continua deprecierea fata de dolar si francul elvetian

Actualizare 11:37 Cursul euro-dolar, la minimul de pana acum al sedintei Euro era cotat, in jurul orei 11:20, la 1,1256 dolari, in scadere cu 0,97% fata de inchiderea de ieri, acesta fiind minimul provizoriu al sedintei de astazi, informeaza Bloomberg. --- * Case de schimb: Euro, 4,51-4,58 lei la vanzare * Euro, 4,4895 lei pe piata interbancara * Seful Renault a imbunatatit estimarile de crestere a pietei auto europene in 2015 * Moody 's: Relaxarea cantitativa s-ar putea sa nu fie un panaceu pentru zona euro * Banca va cumpara obligatiuni de 60 de miliarde euro pe luna, timp de un an si jumatate * Euro, sub 1,15 dolari - cel mai redus curs din ultimii 11 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )