Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani fata de dolar

B1 B1,
Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani fata de dolar

Euro s-a depreciat, vineri, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, relateaza Bloomberg. Aceasta depreciere este cauzata de temerile legate de alegerile din Grecia si dupa ce Banca. continuă pe B1

Cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere, dar cu cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani, dupa ce investitorii au preferat o abordare mai precauta in contextul apropierii perioadei de raportari financiare de catre companii.

Pretul petrolului a atins cel mai mic nivel al ultimilor sase ani - 45,59 dolari pentru un baril

Pretul petrolului a atins, dupa sesiunea de vineri, cel mai mic nivel al ultimilor sase ani, informeaza AFP. Aceasta noua scadere a fost influentata de dolar, care se afla in plina apreciere, si de eliminarea temerilor cu privire la tranzitia politica din Arabia Saudita, dupa ce printul mostenitor Salman bin Abdulaziz a preluat fraiele tarii.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cel mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cele mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

Euro isi continua deprecierea fata de dolar si francul elvetian

Actualizare 11:37 Cursul euro-dolar, la minimul de pana acum al sedintei Euro era cotat, in jurul orei 11:20, la 1,1256 dolari, in scadere cu 0,97% fata de inchiderea de ieri, acesta fiind minimul provizoriu al sedintei de astazi, informeaza Bloomberg. --- * Case de schimb: Euro, 4,51-4,58 lei la vanzare * Euro, 4,4895 lei pe piata interbancara * Seful Renault a imbunatatit estimarile de crestere a pietei auto europene in 2015 * Moody 's: Relaxarea cantitativa s-ar putea sa nu fie un panaceu pentru zona euro * Banca va cumpara obligatiuni de 60 de miliarde euro pe luna, timp de un an si jumatate * Euro, sub 1,15 dolari - cel mai redus curs din ultimii 11 ani.

Euro isi tempereaza deprecierea fata de dolar

Actualizare 09:52 Seful Renault a imbunatatit estimarile de crestere a pietei auto europene in 2015 Directorul general al aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, si-a imbunatatit estimarile de crestere a pietei auto europene pentru acest an, dupa anuntul BCE de ieri, privind lansarea masurilor de relaxare cantitativa, transmite CNBC. --- * Moody 's: Relaxarea cantitativa s-ar putea sa nu fie un panaceu pentru zona euro * Banca va cumpara obligatiuni de 60 de miliarde euro pe luna, timp de un an si jumatate * Euro, sub 1,15 dolari - cel mai redus curs din ultimii 11 ani.

Faze Tari: Credeai ca numai la noi preotii binecuvanteaza orice? Uite ce se intampla in Franta; De sapte ani s-a mutat pe un vas de croaziera; Cel mai vechi vin din lume va fi mutat intr-un nou butoi. E din 1472

Cum arata insotitorul de zbor care a cheltuit peste 150. 000 de euro pe 24 de operatii estetice. Un insotitor de zbor din Brazilia a cheltuit peste. Si-a dezbracat iubita si a agatat-o in pom. Gest socant din gelozie. Gelozia fara margini duce, de multe ori, la gesturi necugetate. De acest lucru.

Cel mai adanc eveniment din istoria CE. Unde vor avea loc tragerile la sorti pentru CE handbal 2016

EHF va organiza tragerile la sorti pentru Campionatului European de handbal masculin din 2016 intr-o mina din Polonia, la 136 de metri sub nivelul marii.

Un asteroid va trece pe langa Pamant la cea mai mica distanta din ultimii 200 de ani

Un asteroid destul de mareva treceaproape de Pamant in noaptea de 26 spre 27 ianuarie. Pentru a-ti da seama cam cat de mare este, specialistii i-au estimat diametrul la jumatate de kilometru, cam cat cinci terenuri de fotbal. Specialistii NASA afirma ca asteroidul2004 BL86, dupa cum a fost denumit, este primul care se apropie atat de [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )