Libnet.ro
UNICEF

22:30

Euro, maxim istoric pentru a zecea oara anul acesta. Analistii explica devalorizarea monedei nationale

Antena3 Antena3,
Euro, maxim istoric pentru a zecea oara anul acesta. Analistii explica devalorizarea monedei nationale

Cursul de schimb leu-euro a atins un nou maxim istoric. Moneda europeana a fost cotata la 4,8590 lei. Astfel, cotatia monedei europene in raport cu leul a atins un nou record pentru a 10-a oara in acest an. continuă pe Antena3

Euro, al noualea maxim istoric de la inceputul anului

Cursul de schimb al monedei nationale a atins, luni, un nou maxim istoric in raport cu moneda euro, fiind cotat de catre Banca Nationala a Romaniei BNR) la 4,8552 de la maximul precedent de 4,8492 atins vineri, 4 septembrie.

Peste 2.700 de medici, stomatologi si farmacisti sustin anul acesta examenul pentru obtinerea titlului de specialist

710 medici, medici dentisti si farmacisti vor sustine anul acesta examenul pentru obtinerea titlului de specialist. in perioada 23 septembrie 24 octombrie 2020, Ministerul Sanatatii organizeaza sesiunea pentru obtinerea titlului de specialist pentru profesionistii din sistemul de sanatate.

Netflix sfideaza pandemia: vrea sa lanseze mai multe titluri originale in 2021 decat anul acesta

Seful Netflix este inca increzator ca in 2021 vor fi lansate mai multe titluri originale Netflix decat anul acesta. Recunoaste insa ca, odata cu pandemia care afecteaza productia, in.

Sesiunea Linia directa cu Vladimir Putin de anul acesta nu va mai avea loc

Presedintele rus Vladimir Putin nu va mai organiza anul acesta conferinta sa anuala de intrebari si raspunsuri cu cetatenii, un format amintind de marile show-uri televizate, intrucat a gazduit deja evenimente televizate similare in ultimele luni, a declarat Kremlinul intr-o serie de comentarii publicate miercuri, potrivit dpa.

Alte 5 bancomate aruncate in aer anul acesta

Alte cinci bancomate au fost sparte anul acesta in toata tara. Politistii au identificat persoanele banuite de comiterea celor cinci furturi din bancomate prin explozie, iar in trei dintre cazuri, cei cauza au fost arestati preventiv.

Leul isi continua deprecierea: Euro ajunge la un nou maxim istoric!

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,8552 lei pentru un euro, in crestere cu 0,12% de la nivelul de 4,8492 consemnat vineri. Dolarul a urcat si el cu 0,29%, la 4,1033 lei.

EXCLUSIV Adrian Vasilescu (BNR), dupa ce euro a ajuns la un nou maxim istoric: 4,8552 este un curs normal in situatii anormale

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, cea mai mare valoare din istorie atinsa de euro in fata leului. Astfel, euro creste pana la 4,8552 lei, fata de 4,8492 lei, nivelul de vineri anuntat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )