Libnet.ro
UNICEF

16:30

Euro trece de 4.65 lei, cel mai ridicat nivel din ultima luna

Hotnews Hotnews,
 Euro trece de 4.65 lei, cel mai ridicat nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6515 lei/euro, in crestere cu 0,25% fata de pragul atins vineri, fiind cel mai ridicat nivel din ultima luna, potrivit News. ro. Vineri, euro atinsese nivelul de 4,6401 lei, in urcare fata de pragul atins joi. Cursul euro in raport cu leul este cel mai mare din 24 noiembrie, cand a atins valoarea de 4,6536 lei/euro. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a depreciat de la 3,9155 lei la 3,9133 lei. Cursul francului elvetian a scazut de la 3,9569 lei la 3,9525 lei. continuă pe Hotnews

Euro depaseste 4,65 lei, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6515 lei/euro, in crestere cu 0,25% fata de pragul atins vineri, fiind cel mai ridicat nivel din ultima luna.

Cel mai frumos cadou. Sase bebelusi au venit pe lume de Craciun

Sase femei au primit cel mai frumos dar de Craciun, cand au devenit mame. Nasterile au decurs in conditii normale, atat mamele, cat si micutii lor fiind clinic sanatosi.

VIDEO Harry Kane (tripla contra lui Southampton) a devenit cel mai bun marcator din 2017: L-a depasit pe Lionel Messi

Tottenham a castigat cu 5-2 meciul jucat impotriva celor de la Southampton Premier League, etapa XX), iar Harry Kane autor al unei triple) a devenit cel mai bun marcator din 2017, depasindu-l pe Lionel Messi.

S-a aflat! Cine este cel mai bun sportiv european. Simona Halep se afla si ea in top

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo Real Madrid) a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2017, in ancheta agentiei poloneze PAP, in timp ce romanca Simona Halep, numarul unu.

Cine este considerat a fi cel mai bun fotbalist al lumii

Argentinianul Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al planetei, in urma prestigioasei anchete Top 100, organizata si asteptata an de an ca pe un eveniment, de cotidianul londonez The Guardian,.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

VIDEO China: Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat zborul inaugural

Cel mai mare hidroavion in activitate din lume, construit in China, cu o anvergura a aripilor de peste 38 de metri, a efectuat duminica zborul inaugural, cu o durata de circa o ora, dupa ce a decolat din Zhuhai, relateaza AFP.

Marea Britanie risca sa piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume

Marea Britanie risca sa-si piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume, a anuntat vineri Uniunea producatorilor de sampanie din Franta UMC), citand impactul deprecierii lirei sterline in urma referendumului privind iesirea tarii din UE Brexit), transmite Reuters.

Cel mai linistit Craciun. Politisti: S-a inregistrat cea mai mica a rata a infractionalitatii din ultimii 5 ani

In minivacanta de Craciun, peste 400 de politisti au fost la datorie, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente care sa afecteze siguranta cetatenilor. La nivelul judetului Calarasi in aceasta perioada a fost inregistrata cea mai mica infractionalitate sesizata din ultimii 5 ani.

Cine este cel mai controversat politician al anului 2017

Florin Iordache este politicianul roman care a provocat cele mai multe reactii in spatiul public, in anul 2017. Declaratiile sale, de la pupitrul Guvernului, in noaptea de 31 ianurie, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )