Libnet.ro
UNICEF

07:00

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidat cu o viziune inovatoare pentru viitorul transporturilor din UE. Carmen Avram Co reclama presupuse jocuri de culise

B1 B1,
Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidat cu o viziune inovatoare pentru viitorul transporturilor din UE. Carmen Avram Co reclama presupuse jocuri de culise

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi, care se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor. continuă pe B1

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb si acuza jocuri politice de culise

Europarlamentarii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat pentru functia de comisar european pentru transporturi, dupa ce Viorica Dancila a transmis sambata ca nu va retrage propunerea. in aceeasi nota cu mesajul premierului, ei acuza jocurile politice de culise.

Europarlamentarii PSD anunta ca o sustin cufermitate pe Rovana Plumb: Se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri de culise

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Europarlamentarii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru.

Reactia PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa pentru functia de comisar: Opozitia calca in picioare imaginea tarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a reactionat dupa ce Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice din Parlamentul European pentru functia de comisar european si acuza Opozitia ca a sabotat candidatul tarii lor si ca a reusit sa calce in picioare imaginea Romaniei pe plan extern.

Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului S and D din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

UDMR: Rovana Plumb ar trebui sa faca un pas inapoi. Romania sa nominalizeze o persoana cu integritate

Purtatorul de cuvand al UDMR, Hegedus Csilla, a afirmat joi, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa pentru postul de comisar european, ca aceasta din urma ar trebui sa faca un pas inapoi, iar Romania ar trebui sa propuna un alt candidat care sa fie o persoana cu integritate.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

Europa Libera: Autoritatea Electorala nu va deconta cei 3,4 mil. lei cheltuiti de PSD la europarlamentare. Rovana Plumb a ramas fara 800.000 de lei

AEP a respins plangerea depusa de PSD pentru faptul ca nu s-au decontat banii din campania pentru europarlamentare. Social-democratii au amenintat functionarii Autoritatii Electorale Permanente cu plangere penala daca nu primesc banii de la europarlamentare, scrie Europa Libera.

Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica din PE si NU va mai fi comisar european. Rares Bogdan: O rusine foarte mare, pe care Romania o suporta din cauza Vioricai Dancila (VIDEO)

Rovana Plumb a fost respinsa in urma audierilor din Comisia juridica a Parlamentului European, unde fusese chemata sa justifice diferentele din declaratia de avere. in aceste conditii, eurodeputatul PSD nu va ma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )