Libnet.ro
UNICEF

12:15

Euroins a fost amendata din nou de ASF cu 100.000 lei, in urma unui control inopinat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Euroins a fost amendata din nou de ASF cu 100.000 lei, in urma unui control inopinat

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis sanctionarea Euroins Romania cu amenda cu 100. 000 lei, in urma rezultatelor activitatii de control inopinat la societatea de asigurari, pentru nerespectarea prevederilor legale din Legea 1322017 si. continuă pe Wall-Street Ro

Brutaria din Ditrau a fost amendata cu 10.000 de lei de Inspectoratul Teritorial de Munca Harghita

Brutaria din localitatea harghiteana Ditrau, unde a izbucnit un imens scandal dupa ce patronul societatii a angajat ca brutari doi muncitori din Sri Lanka, a fost amendata cu 10. 000 de lei de catre inspectorii teritoriali de munca din Harghita.

EXCLUSIV Primele rezultate ale controlului efectuat de Inspectia Muncii la Ditrau: Brutaria, amendata cu 10.000 de lei pentru probleme tehnice. Cei doi muncitori din Sri Lanka, angajati legal

Inspectorii de Munca Harghita au constatat patru abateri in cazul Ditrau, unde localnicii s-au revoltat dupa ce doi muncitori din Sri Lanka au fost angajati la o brutarie. Tudor Polak, secretar de stat in.

A promis ca sta acasa dupa Survivor, dar Unde a plecat, din nou, Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a parasit Survivor si s-a reintors la familie si cei dragi. Desi a spus ca va sta acasa, sa se bucure de clipele cu familia, a decis sa plece din Romania. Unde s-a dus vedeta de televiziune dupa ce a fost eliminata de la show-ul sportiv? Unde a plecat Cristina Siscanu, dupa ce .

Lady Gaga iubeste din nou! Cine e noul ei partener!

Lady Gaga iubeste din nou! Desi fanii ei sperau in secret ca barbatul alaturi de care isi va reface viata sa fie Bradley Cooper, lucrurile nu stau asa. Dar iata cine este noul iubit al artistei! .

Andreea Esca, din nou in top. Nu degeaba PRO TV ii plateste salariul urias

Buletinul de stiri prezentat de Andreea Esca se situeaza si in momentul de fata pe un loc fruntas, in ceea ce priveste audientele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a incheiat, arata ca vedeta de la PRO TV reuseste sa le capteze in continuare atentia romanilor. Stirile Pro TV de la ora 19:00 marcheaza .

Lara Fabian amana din nou, cu doar cateva ore inainte, un concert in Romania. Nu pot continua sa cant fara sa fiu platita

Cantareata belgiano-canadiana Lara Fabian si-a anulat din nou concertul de la Bucuresti, cu cateva ore inainte de spectacol, informeaza Agerpres.

Sedinta conducerii Parlamentului a fost suspendata din cauza absentei celor de la PSD

ACTUALIZARE - Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului in care se stabileste calendarul dezbaterii motiunii de cenzura depuse de PSD va avea loc marti, la ora 17:00, conform unui anunt facut de Camera Deputatilor. --- Sedinta Birourilor Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului, programata pentru ora 12:00, a fost suspendata din cauza absentei parlamentarilor PSD.

Un fost primar din Vrancea le face o propunere inedita brutarilor din Sri Lanka

Un fost primar din Vrancea le face o oferta de munca inedita celor doi cetateni din Sri Lanka, dezavuati de comunitatea din localitatea harghiteana Ditrau. Valerica Zamfirescu, care a condus vreme de 20 de ani Primaria din Slobozia Bradului, le propune celor doi brutari sa se recalifice in viticultura.

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Brutaria din Ditrau a fost amendata de ITM cu 10.000 de lei

Inspectorii de Munca au constatat patru abateri la brutaria de la Ditrau, iar pentru una dintre acestea au dat o amenda de 10. 000 de lei.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )