Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sedinta conducerii Parlamentului a fost suspendata din cauza absentei celor de la PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sedinta conducerii Parlamentului a fost suspendata din cauza absentei celor de la PSD

ACTUALIZARE - Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului in care se stabileste calendarul dezbaterii motiunii de cenzura depuse de PSD va avea loc marti, la ora 17:00, conform unui anunt facut de Camera Deputatilor. --- Sedinta Birourilor Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului, programata pentru ora 12:00, a fost suspendata din cauza absentei parlamentarilor PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, in Parlamentul European, despre migrantii ajunsi in Grecia: Mor copii in Europa din cauza mizeriei si Comisia Europeana nu face nimic. Avem obligatia sa preluam copii din insulele grecesti in toate statele

Traian Basescu s-a declarat revoltat, in plenul Parlamentului European, de situatia copiiilor migrantilor ajunsi in insulele grecesti, spunand ca acestia traiesc in insule in conditii absolut inumane si mor din cauza mizeriei, iar Comisia Europeana nu face nimic. Avem obligatia sa preluam copii din insulele grecesti in toate statele, a spus Basescu.

Scandal in India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vantur risca sa devina persona non grata

Un videoclip al superstarului din Bollywood, Salman Khan, face furori pe internet. in clip actorul a fost filmat smulgand mobilul unui fan care vroia un selfie cu el fara permisiunea lui. Scandal in India, din cauza lui Salman Khan Reactia lui Salman Khan a fost la iesirea din aeroport, cand, conform surselor, un angajat al .

Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor. Cum raspunde atacurilor din ultima vreme

Daca ar fi sa-l parafrazam pe Eminescu,in scandalul momentului in care este implicatmenestrelul Romaniei, Tudor Gheorghe, ne-am putea folosi de versurile poeziei Cititorilor mei. in ceea ce-l priveste pe Tudor Gheorghe se potrivesc! Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor Scandalul in care a fost tras Tudor Gheorghe, a plecat de la ultimul sau .

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Hyundai suspenda productia in Coreea de Sud dupa ce au aparut mari probleme cu fluxul de componente chinezesti, din cauza epidemiei aparute in regiunea Wuhan

Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea productiei la furnizorii din China face imposibila constructia de masini. Multe companii si-au intrerupt productia din cauza raspandirii coronavirusului si mai multi producatori auto si-au suspendat productia din lipsa de componente.

DIN CAUZA GRIPEI: Ministerul Educatiei anunta cursuri suspendate in 32 de scoli

Situatia centralizata la nivel national arata ca 32 de scoli si gradinite au cursurile suspendate sau inchise integral, luni, din cauza gripei.

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 400, iar al infectarilor de 20.000 (FOTO, VIDEO)

Numarul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns, marti, la 426 de persoane, al celor infectate a trecut de 20. 000, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse.

Dupa gratii, din cauza coronavirus: cat de agresive au ajuns autoritatile cu posibilii bolnavi

Autoritatile de pe intregul mapamond sunt disperate sa opreasca, pe cat posibil, raspandirea coronavirus. O parte din efort, insa, tine si de oamenii posibil infectati care trebuie sa respecte carantina. in contextul in care China pare sa fie sursa infectiei cu coronavirus si locul din care au plecat toti bolnavii de pe glob, politistii de .

inca o persoana a murit din cauza gripei. Bilantul negru al victimelor a ajuns la 14

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 14, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )