Libnet.ro
UNICEF

08:45

Comisia Europeana ofera 83 de milioane de euro pentru EXTINDEREA METROULUI din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana ofera 83 de milioane de euro pentru EXTINDEREA METROULUI din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro din partea Fondului de Coeziune la proiectul privind extinderea magistralei 4 de metrou din Bucuresti. continuă pe România Liberă

CE ofera 83 milioane euro pentru a sustine extinderea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana CE) a aprobat ieri o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro, din partea Fondului de Coeziune, la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

CE aloca 83 mil. euro pentru extinderea magistralei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti

Comisia Europeana a aprobat, joi, alocarea a 83 de milioane de euro pentru extinderea liniei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, beneficiarii noi infrastructuri fiind locuitorii cartierelor Bucurestii Noi si Chitila.

Continental a demarat investita de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a inaugurat prima faza din investitia de 10,5 milioane euro pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 300 de angajati la fabrica din Timisoara . Investitia se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii. Continental a realizat teste pilot asupra solutiei tehnice incepand din decembrie 2013, spune compania.

83 de milioane de euro, aprobati de Comisia Europeana pentru Metroul bucurestean Parc Bazilescu - Straulesti

Comisia Europeana a aprobat o finantare de 83 de milioane de euro pentru proiectul extinderea liniei de metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti din Bucuresti, a informat, vineri, Bruxelles-ul, intr-un comunicat remis HotNews. Potrivit sursei citate, decizia a fost luata la Bruxelles, joi. Banii europeni sunt alocati din Fondul de Coeziune al UE.

CE aloca 83 milioane de euro extinderea liniei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti

Comisia Europeana a aprobat, joi, alocarea a 83 de milioane de euro pentru extinderea liniei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, beneficiarii noi infrastructuri fiind locuitorii cartierelor.

Exproprieri de 10 milioane de euro pentru centura Capitalei

Ministerul Transporturilor va plati peste 10 milioane de euro pentru exproprierile facute pe Centura Capitalei. Este vorba de cei 20 de kilometri de sosea care vor fi largiti la patru benzi. Mai exact portiunea.

Grupul petrolier MOL a castigat un proces cu Comisia Europeana in privinta taxei de exploatare a titeiului. CE ceruse returnarea a 103 milioane de euro

Grupul petrolier maghiar MOL a castigat un proces cu Comisia Europeana la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, dupa ce Executivul comunitar stabilise anterior ca MOL a beneficiat de un ajutor de stat ilegal in valoare de 103,2 milioane de euro si a dispus Ungariei recuperarea acestuia.

Gazele pentru populatie se vor scumpi o singura data pe an, cu 6 lei/MWh, potrivit unui nou calendar convenit cu Comisia Europeana

Guvernul a convenit cu Comisia Europeana CE) un nou calendar de liberalizare a pretului gazelor pentru consumatorii casnici, care prevede majorari anuale, nu trimestriale ca pana in prezent, cu cate 6 lei pe MWh, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

Doua milioane de euro pentru reabilitarea termica a blocurilor Targu-Jiu

Aproximativ doua milioane de euro se va investi in acest an reabilitarea termica a blocurilor din municipiul Targu Jiu.

Studiu ROADS: publicitatea online din Romania s-a ridicat anul trecut la 25,4 milioane euro

Piata de publicitate online din Romania a avut, in 2014, o valoare raportata de 25,4 milioane euro 112,8 milioane lei), potrivit celei mai recente editii a studiului ROADS, elaborat de IAB Romania si PwC Romania. Valoarea nu include mare parte din publicitatea atrasa de giganti internationali precum Google sau Facebook, cheltuielile prin aceste platforme fiind luate in considerare doar in masura in care diverse agentii sau companii le-au raportat in vederea acestui studiu. In termeni reali, cresterea fata de 2013 este de 7%, potrivit unui comunicat PwC.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )