Libnet.ro
UNICEF

14:00

Exproprieri de 10 milioane de euro pentru centura Capitalei

Antena3 Antena3,
Exproprieri de 10 milioane de euro pentru centura Capitalei

Ministerul Transporturilor va plati peste 10 milioane de euro pentru exproprierile facute pe Centura Capitalei. Este vorba de cei 20 de kilometri de sosea care vor fi largiti la patru benzi. Mai exact portiunea. continuă pe Antena3

Continental a demarat investita de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a inaugurat prima faza din investitia de 10,5 milioane euro pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 300 de angajati la fabrica din Timisoara . Investitia se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii. Continental a realizat teste pilot asupra solutiei tehnice incepand din decembrie 2013, spune compania.

CE ofera 83 milioane euro pentru a sustine extinderea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana CE) a aprobat ieri o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro, din partea Fondului de Coeziune, la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Sepp Blatter demisioneaza. Mircea Sandu: Retragerea lui nu ma surprinde. E bogat, avea 10 milioane de euro pe an

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marti, ca nu este surprins de decizia lui Joseph Blatter de a demisiona din functia de presedinte al FIFA.

Cheltuielile de publicitate in 2014-2015, primii de crestere sanatoasa: Piata a atins 313 milioane euro si urmeaza sa urce la 322 milioane / Online-ul are cea mai mare crestere - raport Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate s-a ridicat, in 2014, la 313 milioane de euro, in crestere de la 305 milioane cu un an in urma, iar in 2015 ar urma sa atinga 322 de milioane de euro, potrivit ultimei editii a raportului Media Fact Book, dat publicitatii miercuri de agentia Initiative. Aceasta noteaza ca este primul an, dupa multa vreme, in care piata inregistreaza o crestere relevanta. Cheltuielile de publicitate online au cunoscut cea mai mare crestere anul trecut, +10%, in timp ce TV a avut o crestere moderata de 3% fata de 2013, piata radio s-a mentinut la acelasi nivel, iar cheltuielile in presa scrisa si publicitate stradala au scazut.

Comisia Europeana ofera 83 de milioane de euro pentru EXTINDEREA METROULUI din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro din partea Fondului de Coeziune la proiectul privind extinderea magistralei 4 de metrou din Bucuresti.

Doua milioane de euro pentru reabilitarea termica a blocurilor Targu-Jiu

Aproximativ doua milioane de euro se va investi in acest an reabilitarea termica a blocurilor din municipiul Targu Jiu.

Studiu ROADS: publicitatea online din Romania s-a ridicat anul trecut la 25,4 milioane euro

Piata de publicitate online din Romania a avut, in 2014, o valoare raportata de 25,4 milioane euro 112,8 milioane lei), potrivit celei mai recente editii a studiului ROADS, elaborat de IAB Romania si PwC Romania. Valoarea nu include mare parte din publicitatea atrasa de giganti internationali precum Google sau Facebook, cheltuielile prin aceste platforme fiind luate in considerare doar in masura in care diverse agentii sau companii le-au raportat in vederea acestui studiu. In termeni reali, cresterea fata de 2013 este de 7%, potrivit unui comunicat PwC.

CE aloca 83 mil. euro pentru extinderea magistralei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti

Comisia Europeana a aprobat, joi, alocarea a 83 de milioane de euro pentru extinderea liniei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, beneficiarii noi infrastructuri fiind locuitorii cartierelor Bucurestii Noi si Chitila.

Secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, a transferat 10 milioane de dolari in contul unui coleg

Secretarul general al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), Jerome Valcke, a transferat 10 milioane de dolari in conturile gestionate de fostul vicepresedinte al organismului mondial Jack Warner, a anuntat,.

Am atras fonduri europene de aproape 740 milioane lei pentru judetul Suceava

Judetul Suceava a reusit sa atraga fonduri europene de circa 740 de milioane de lei, in perioada 2007-2013, dupa cum ne-a declarat presedintele Consiliului Judetean, Catalin-Ioan Nechifor. Domnia sa ne-a precizat ca, in acest an, a alocat un buget total de investitii de circa 248,7 milioane de lei, respectiv 12,2 milioane de lei pentru investitiile noi si 206,9 milioane lei pentru investitiile in desfasurare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )